Tânăr operat la cap, după accident!

0
0



Un grav accident rutier a avut loc ieri în comuna Bascov. Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din judeţul Vâlcea, a fost lovit de un TIR. Pietonul traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni. A ajuns în comă la spital din cauza impactului deosebit de puternic.


Accidentul a avut loc ieri dimineaţă, pe o vreme ploioasă. Ion P, de 50 de ani din comuna Nicolae Bălcescu, județul Vâlcea, conducea un autotren cu remorcă, pe DN 7, din direcţia Râmnicu Vâlcea către Pitești. La Bascov, cu puţin înainte de a ajunge la pasaj, şoferul l-a accident grav pe Gheorghe P., de 21 de ani, din comun Galicea, judeţul Vâlcea. Tânărul traversa pe trecerea de pietoni şi se pare că şoferul TIR-ului nu l-a văzut la timp. A fost lovit, fiind aruncat în faţă, după care s-a prăbuşit pe asfalt. În urma impactului deosebit de violent, tânărul a rămas inconştient. Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă l-a preluat pe pietonul rănit grav. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde a ajuns în comă.
Era pe trecerea de pietoni
În urma investigaţiilor la care pacientul a fost supus, s-a stabilit că a suferit o fractură craniană şi avea un hematom. A fost transferat la Secţia de Neurochirurgie iar medicii de specialitate l-au operat pentru a-l salva. Tânărul se află în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, fiind în continuare în stare gravă. Gheorghe P lucrează la o firmă de construcţii şi împreună cu câţiva colegi mergea la lucru. La Bascov, aceştia au oprit în apropierea unui magazin şi au coborât să cumpere câte ceva. Gheorghe P. a fost lovit de TIR când se întorcea de la magazin la maşină. Cercetările la faţa locului au fost efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș. Pe numele lui Ion P. a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.