Ştiri IJP

0



Societate forestieră amendată
Luni, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăț, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, au acționat pe linia combaterii sustragerii, transportului și comercializării de material lemnos fără forme legale, ocazie cu care au efectuat un control la o societate comercială din Berevoești. Din verificări s-a constatat faptul că, administratorul societății nu a respectat tehnologiile și traseele de expolatare și nu a amplasat panoul cu caracteristicile tehnice ale unui produs finit. Ca urmare a neregulilor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravenţiile silvice.
La volan, băut
În seara zilei de 01 februarie a.c., în jurul orei 21.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 47 de ani, din comuna Mălureni, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității Bascov, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Constantin A, avea o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.
Lăsat pieton din cauza vitezei
Un bucureştean a uitat de limita de viteză a călcat tare pedala acceleraţiei. Asta l-a lăsat fără permis. Luni, Ionuţ S., de 45 de ani, a fost prins de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung în timp ce conducea un autoturism Audi pe DN 73, pe raza localității Mihăești cu viteză excesivă. A fost înregistrat de radar rulând cu 117 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiind luată și măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.