Trei meciuri, trei victorii, 12 goluri marcate

0



CS Mioveni a ajuns la a treia victorie din tot atâtea amicaluri disputate în acest an, formația antrenată de Alexandru Pelici trecând miecuri după-amiază cu 2-1 de FCSB II, ocupanta locului second din Seria 4 – Liga 3.


Precedentele victorii au galben-verzilor au fost cu Olimpic Zărnești (4-2) și Kids Tâmpa (6-0), golurile în aceste partide fiind marcate de Rusu (două – unul din 11m), Ișfan, Șerban în primul joc și Rădescu, Rusu, Blănaru, Coșereanu, Massaro (din 11m), Garutti în al doilea joc. De data aceasta, în amicalul cu FCSB II, Rusu a deschis scorul în minutul 55, după ce portarul Straton a respins voleul din careu al lui Constantin Șerban, chiar în picioarele atacantului galben-verde. Apoi în minutul 80, Ivan l-a învins și el pe portarul fcsb-ist cu un șut frumos de la 20 m. Tabela a fost înschisă de oaspeți în minutul 90.
Antrenorul Alexandru Pelici a rulat și la acest meic tot lotul pe care îl are la dispoziție, fiind în această perioadă în căutări pentru găsirea primului unsprezece cu care să înceapă campionatul. Astfel pe teren s-au aflat și noile achiziții Ștefan Blănaru, Andrei Panait și Răzvan Ducan. Pentru CS Mioveni au început partida: Ducan – Oancea, Iacob, Gherghe, Mar – Szilard, Toma – Rădescu, Blănaru, Coșereanu – Rusu. În repriza secundă echipa a fost următoarea: Duncan – Radescu, Gherghe, Garutti, Burnea – Panait, Szilard – Isfan, Blanaru, C. Serban – Rusu, iar pe parcurs au mai intrat și Preda, Alexandrescu, Grideanu, Coman, Niță, Cristea, Ivan, Massaro.
⚽ CS Mioveni – FCSB II 2-1 (0-0)
Au marcat: Rusu (55), Ivan (80).
⚽ CS Mioveni (repriza I): Ducan – Oancea, Iacob, Gherghe, Mar – Szilard, Toma – Rădescu, Blănaru, Coșereanu – Rusu
⚽ CS Mioveni (repriza II): Duncan – Radescu, Gherghe, Garutti, Burnea – Panait, Szilard – Isfan, Blanaru, C. Serban – Rusu. AU mai jucat: Preda, Alexandrescu, Grideanu, Coman, Niță, Cristea, Ivan, Massaro.
Cum s-au marcat
golurile:
⚽ Min 55, 1-0: centrare din lovitură liberă de pe dreapta a lui Ișfan, C. Șerban reia din voleu din caruel mic, Straton respinge senzational dar mingea ajunge la Rusu aflat singur în 6 m și atacantul o trimite lejer în plasă
⚽ Min 80, 2-0: Ivan majorează scorul cu un șut de la 20 m
Amicalurile din această iarnă ale CS Mioveni
⚽ Olimpic Zărnești – CS Mioveni 2-4 (1-4). Au marcat: Rusu (două, unul din 11m), Ișfan, C. Șerban
⚽ Kids Tâmpa – CS Mioveni 0-6 (0-2). Au marcat: Rădescu, Coșereanu, Rusu, Blănaru, Massaro (din 11m), Garutti
⚽ CS Mioveni – FCSB II 2-1 (0-0). Au marcat: Rusu, Ivan
⚽ 6 februarie, ora 12:00 CS Mioveni – CS Afumați
⚽ 10 februarie: CS Mioveni – Unirea Bascov
⚽ 13 februarie: Rapid – CS Mioveni. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.