A plecat de acasă şi nu s-a mai întors

Date:



Cadavrul unui bărbat a fost descoperit ieri dimineaţă, într-o zonă greu accesibilă de pe malul râului Argeş, la Budeasa. Acesta îi aparţinea lui Emilian Fischer, de 76 de ani, dispărut de acasă de joi seara. Ca să-l găsească oamenii legii au format echipe de căutări, folosind şi un câine de urmă special antrenat în acest sens.


Joi seara, Emilian Fischer a plecat de acasă spunând familiei că merge la un vecin să joace o partidă de cărţi. Omul era îmbrăcat cu haine de casă şi pantaloni de pijama, fiind încălţat în papuci. Timpul a trecut şi bărbatul nu s-a mai întors. Membrii familiei au mers la vecin dar nu era acolo. Au pornit să-l caute, dar fără rezultat. Vineri dimineaţă au sesizat Poliţia, fiind formate echipe de căutare. Nu l-au găsit! Nici sâmbătă nu au avut mai mult noroc. Ieri dimineaţă, echipe de jandarmi, poliţişti şi pomieri au pornit din nou la căutări. De data acesta au adus cu ei şi un câine de urmă, special antrenat în găsirea de persoane dispărute.
Zăcea mort în nămol
Ca să poată verifica bine malurile râului, pompierii au adus cu ei şi o barcă. După câteva ore în care au verificat cu atenție zona, a fost descoperit cadavrul bărbatului. Trupul zăcea căzut pe spate, în apropiere de casa lui. Zona era foarte greu accesibilă, fiind practic o râpă chiar în spatele locuinţei sale. Nu se ştie cum a ajuns acolo. În urmă cu ceva vreme, Emilian Fischer a suferit o comoţie cerebrală. De atunci, uneori avea pierderi de memorie. Se bănuieşte că din această cauză a rătăcit drumul spre casă şi a ajuns acolo unde şi-a găsit sfârşitul. Nu este exclus ca el să fi ocolit şi să fi mers pe prund ajungând în acea zonă. Fiind îmbrăcat sumar s-a prăbuşit şi a murit de frig. Aceasta este însă numai o ipoteză, cauza decesului urmând a fi stabilit cu certitudine în urma autopsiei. M.S. Foto: C.T.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...