Boilerul le-a curmat viaţa!

0
0



Două cadavre au fost descoperite, sâmbătă seara, într-o casă din comuna Vedea, satul Izvoru de Sus. Un bărbat în vârstă de 53 de ani şi concubina acestuia, în vârstă de 46 de ani, zăceau fără suflare, cel mai probabil intoxicaţi cu gaze. Cei doi aveau la baie un instant, care funcţiona cu gaz de la butelie, se pare, gaz petrolier lichefiat. Se spune că acesta le-a adus sfârşitul.


Duminică seara, în jurul orei 19,00, o femeie a sunat la 112 şi a cerut ajutor de urgenţă, spunând că soţul ei se află căzut în baie, în stare de inconştienţă. Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş a mers la faţa locului însoţit de unul de poliţie. Când au intrat în imobil, membrii echipajelor au simţit un miros puternic de gaze. În baie era montat un instant de încălzit apă caldă care funcţiona cu gaz de la butelie. Au oprit alimentarea acestuia ca să poată interveni.
A murit după ce a sunat la 112
Oamenii legii au descoperit, mai întâi, cadavrul femeii. Florentina C., de 46 de ani era căzută în holul casei. Cel mai probabil, aceasta se îndrepta către ieşire când s-a intoxicat. Ea apucase să sune la 112, dar nu a închis ușa la baie. Din nefericire după ce a cerut ajutor, nu a reuşit să iasă din casă, la aer curat ca să se salveze. Fiind în stop cardio respirator, cadrele medicale au resuscitat-o zeci de minte, în speranţa că o vor readuce la viaţă. Nu au reuşit, fiind declarat decesul. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit în baie. Acesta era mort de ceva timp, iar manevrele de resuscitare nu se impuneau. Cele două cadavre au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Argeş. În urma autopsiei urmează să se stabilească în mod cert dacă au murit intoxicați cu gaze. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.