Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 12 mai 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
Evaluare Națională 2021 Azi încep evaluările naţionale de la finalul claselor a VI-a, a IV-a şi II-a. Primii care vor susţine examenele sunt elevi claselor a VI-a, care încep cu proba scrisă de Limba română. Florin Cîţu: Va exista relaxare a măsurilor în toate domeniile şi în toate zonele Premierul Florin Cîţu afirmă că va exista relaxare a măsurilor în toate domeniile şi în toate zonele, însă natura acestora depinde de rata de vaccinare. Ghidul pentru redeschiderea restaurantelor. În ce condiții vor avea acces clienții Sprijiniți de specialiști din domeniul sanitar, reprezentanții hotelurilor şi restaurantelor din România au ales cele mai importante reguli după care își vor ghida activitatea odată cu relaxarea. Primele spectacole-pilot din România. Masca nu va fi obligatorie. De ieri s-au pus în vânzare biletele pentru spectacolele-pilot organizate de Ministerul Culturii. Primul “experiment” va fi pus în scenă la Opera Națională din București, cu sala plină și fără restricții de distanțare.
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

7 Comentarii:

 1. 1

  pipino

  2
  1

  tudosoiu a fost inspector scolar, un dezastru, nu-i ajunge averea?tovarase, om de cuvant, nu ai facut nimic pana acum pt pitesti,calci pe urmele hotilor di-naintea ta,nu m-as mira sa te vad pe la dna.

  Reply
 2. 2

  Clevetici

  2
  1

  Dupa 30 de ani in care primarul centra si CL marca, fara absolut nici o surpriza la votarea Hotararilor CL,

  iata ca a venit vremea luptei politice in CL Pitesti.

  Deja rechinii imobiliari (care au nevoie de aprobarea CL pentru PUZ si autorizatii de constructii) se regrupeaza si isi intind antenele catre dreapta politica pentru a-si face in continuare mendrele…
  Nu imi imaginez ca PNL + USR vor stopa debandada din constructiile de blocuri sau din ingustarile de trotuare care s-au facut in ultimii 30 de ani.
  Sau demolarile de cladiri de patrimoniu sau retrocedari si constructii pe spatii verzi (pe unde au mai ramas)…

  Dar cine stie de unde rasare un Nicusor Dan la Pitesti?

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   2
   1

   Naivi pe toate drumurile!

   Reply
   1. 2.1.1

    Anonim 2

    O scrisoare pierduta (de I.L. Caragiale):

    “IPINGESCU (căutând șirul unde a rămas): „… A manca… sfânta Constituțiune…”
    JUPÂN DUMITRACHE (cam nedomirit): Adică, cum s-o mănânce?
    IPINGESCU: Stai să vei… că spune el… „Sfânta Constituțiune, și mai ales cei din masa poporului…”
    JUPÂN DUMITRACHE (nedumirit): E scris adânc.”

    Si tu tot adanc scrii… anonimule

    Reply
    1. 2.1.1.1

     Anonim

     La Altzheimer-ul tău, ce mai contează că citezi din “O noapte furtunoasă”, nu din “O scrisoare pierdută” !? N-ai cum să te vaccinezi de Altzheimer..ca de…COVID-le !!!

     Reply
 3. 3

  Urmăul Foto

  1
  2

  Hoția e in floare in Arges,cel mai votat județ.Tote instituțiile principale ale acestui județ are la conducere hoții din PSD.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Hai, bre, dă-le dracu’ de gramatică și de ortografie…

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei