Îşi căuta fratele dispărut de acasă!

0Poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat din comuna Muşăteşti că fratele lui, în vârstă de 44 de ani, a dispărut de acasă. Omul a mai fost plecat dar de fiecare dată revenea în aceeaşi zi. Rudele sale sunt îngrijorare, cu atât mai mult cu cât persoana dispărută are ţi un uşor handicap.


Traian Valentin Donescu, de 44 de ani, nu este căsătorit şi locuiește cu fratele. Acesta din urmă a sunat la 112 şi a anunţat dispariţia. Omul a spun că Traian obişnuia să mai plece de acasă dar este pentru prima dată când nu s-a întors. Acesta pleca, fie la Piteşti, fie la diverse mănăstiri, de fiecare dată venind înapoi acasă în aceeaşi zi. Ceea ce îl îngrijorează foarte tare de cel care a sesizat poliţia este faptul că fratele său nu are acte la el, nici telefon ca să poată fi contactat. Traian Valentin Donescu suferă de un handicap, având dificultăți de exprimare și este bâlbâit.
Polițiștii au cerut ajutorul cetățenilor
Poliţiştii argeşeni au făcut un apel către cei care l-au văzut să sune la 112. „În după-amiaza zilei de 15 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, în ziua de 14 februarie a.c., Donescu Traian Valentin, de 44 de ani, a plecat voluntar de pe raza localității Mușătești, fără a mai reveni la domiciliu. Semnalmente: 1,70 m înălțime, păr șaten, ochi căprui, aproximativ 70 kg greutate. Vestimentație la momentul plecării: blugi de culoare albastră, ghete negre, geacă neagră și fes negru. Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, telefon 0248 721.519”, este anunţul făcut de IPJ Argeş.
Găsit în pădure
Ieri după-amiază, la închiderea ediției noastre, bărbatul a fost găsit în pădure, între Mușătești și Valea Iașului, de către echipele de căutare. Era conștient, dar a fost evaluat medical de către un echipaj specializat, la fața locului fiind chemată o ambulanță. Nu a oferit, până în prezent, o explicație pentru plecarea sa voluntară. Bărbatul se afla în stare de șoc, din cauza frigului. Se bănuiește că a petrecut mult timp în pădure.M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.