Vindea cannabis şi cocaină în Argeş!

1
0



La mai puţin de o săptămână după ce au capturat un important furnizor de droguri de mare risc al consumatorilor din Argeş, poliţiştii BCCO Piteşti împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au reţinut un alt traficant din Bucureşti. Deşi cei doi nu au legătură unul cu celălalt, amândoi vindeau substanţe interzise pe piaţa din judeţul nostru. Ultimul a încercat să vândă stupefiante unui poliţist sub acoperire.


Flagrantul delict a fost organizat marţi în Bucureşti. Un poliţist sub acoperire din cadrul Brigăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate Piteşti s-a arătat “interesat” să cumpere cocaină şi cannabis. A aranjat întâlnirea cu traficantul, care nu avea habar de capcană, într-o parcare din Bucureşti. A avut loc tranzacţia şi imediat au intervenit alţi poliţişti care filau din apropiere, fiind săltat vânzătorul. „Totodată, pentru administrarea probatoriului, au fost efectuate două percheziții domiciliare, la imobilele utilizate de cel în cauză, din București și Ilfov. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 150 de grame de cannabis, 5 grame de substanță pulverulentă susceptibilă a fi droguri de mare risc, un cântar electronic de precizie, 2 grindere, 24 de semințe de cannabis, precum şi alte obiecte şi înscrisuri. După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Argeş, pentru dispunerea de măsuri preventive”, a transmis IPJ Argeş într-un comunicat de presă.
Planta seminţe de cannabis
În urma anchetei oamenii legii au stabilit că bucureşteanul a vândut, în repetate rânduri, cocaină şi cannabis unor consumatori din Argeş. Acesta avea acasă amenajată o mini-seră în care producea cannabis. Ieri Ionuţ S. a fost prezentat Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă. Pe numele lui instanţa a emis un mandat pentru 30 de zile, tânărul rămânând în arestul IPJ Argeş. Este al doilea bucureştean, într-o săptămână, capturat de poliţiştii Antidrog din Argeş. Miercuri, săptămâna trecută, oamenii legii au prins în flagrant un bărbat de 40 de ani, cu 850 grame amfetiamină, un kilogram de ciuperci halucinogene, comprimate de ecstasy, timbre LCD şi multe alte substanţe incluse în categoria drogurilor de mare risc. Deşi cazurile nu au legătura unul cu altul, se vede că oamenii legii au pus ochii pe furnizorii consumatorilor sau al dealerilor din Argeş. M. Sandu


1 COMENTARIU

  1. in atentia DIICOT PITESTI, inca de la inceputul anului 2010 cand au luat amploare shop-urile de Etnobotanice si pana in prezent v-ati facut ca ploua, Etnobotanicele se gasesc la orice colt de strada, se distrug sistematic categoriile de tineri si nu numai, ba nenorocitilor voua nu va este rusine??!! Mergeti ba nenorocitilor dupa adevaratii traficanti!!! o sa va vedeti propriile familii distruse de etnobotanice!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.