Victorie importantă pe terenul oltenilor!

1
0

  • CSM Slatina – CS MioveniI 0-1 (0-0) A marcat: Rădescu (min.82)



CS Mioveni a început cu dreptul anul 2021 și păstrează șanse reale de a intra în play-off. Echipa pregătită de Alexandru Pelici s-a impus cu 1-0 în confruntarea de ieri, din deplasare, cu CSM Slatina, echipă implicată în liupta pentru evitarea retrogradării.


În urma acestui rezultat, argeșenii au urcat pe locul 7, cu 23 de puncte, cu unul mai puțin decât Dunărea Călărași, ocupanta locului 6, ultimul care asigură intrarea în play-off. Confruntarea dintre olteni și argeșeni s-a reluat din minutul 15 după ce partida care trebuia să se încheie sâmbătă a fost devansată cu o zi din cauza unei ninsori abundente care a acoperit suprafața de joc. Meciul în sine nu a fost unul spectaculos, cu multe ocazii de gol. Mioveniul putea deschide scorul după o jumătate de oră, însă Măr, rămas singur cu Grecu, a tras în portarul oltenilor. Galben-verzii au deschis scorul cu zece minute înainte de final prin Ionuț Rădescu care a trimis în plasă, cu un șut de la marginea careului , o minge pe care defensiva gazdelor nu a reușit să o respingă. Pe finalul partidei, CSM Slatina a fost foarte aproape de a obține un punct din această întâlnire, însă Vasile Gheorghe rămas singur cu Iustin Popescu, a tras în acesta.
Caseta tehnică:
CSM Slatina: Nic. Grecu – Bodri, Cr. Preda, M. Manea, Pisăru – Vas. Gheorghe (cpt.), Dorin Toma – Oprescu(Ceapă 85), Necșulescu(Doman 85), Rogoveanu – Vlada (I. Stoica 65′)
Rezerve neutilizate: Velcu – Iana, Cotigă, Demici, Ov. Popescu, C-tin. Radu. Antrenor: Dinu Todoran
CS Mioveni: Ius. Popescu – Oancea (Ișfan 60′), Gherghe (cpt.), Al. Iacob, Mar – Daniel Toma(Veres 85), Andr. Panait – Rădescu, Blănaru (Massaro 76′), Șerbănică – Bg. Rusu
Rezerve neutilizate: Ducan – Val. Cristea, Coșereanu, Tib. Coman, Seb. Ivan, Leo. Alexandrescu. Antrenor: Alexandru Pelici.
Arbitri: Bogdan Dumitrache (Bucureşti), Ionel Valentin Dumitru (Prahova), Ionuț Marius Bobe (Videle).
Observatori: Silviu Crângaşu (Ploieşti), Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin).
Cum s-a marcat golul:
min. 82: 0-1! Șerbănescu trage în blocajul unui fundaș, mingea revine în centru la Ionuț Rădescu care preia și trimite în plasă de la 17 metri, spre surprinderea portarului Nicușor Grecu care plonjează târziu. S.M.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.