La un pas de bătaie din cauza unui fault!

0
0

  • Amical cu scântei în Trivale
  • FC Argeş – FC U Craiova 0-2(0-0)



FC Argeș a pierdut cu 0-2, amicalul de miercuri după-amiază, de pe propriul teren, cu FC U Craiova, liderul ligii secunde. Golurile formației patronate de Adrian Mititelu au fost marcate de Luboya(min.89) și Campagno(min.90). Deşi trebuia să fie doar un simplu joc de pregătire pentru ambele echipe, partida a fost una cu scântei din cauza nervozităţii exagerate a unui jucător al oaspeţilor.


Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi, cei doi tehnicieni ai echipei din Trivale, au abordat acest meci cu fotbaliștii care au evoluat mai puțin în acest retur de campionat, dar și cu mai mulți juniori Under 17 și 19, preferând să odihnească titularii pentru meciul de campionat cu CFR Cluj, partidă programată luni, 1 martiei, de la ora 20.30, pe stadionul DR. Constantin Rădulescu. Disputa cu doljenii a fost un test util pentru alb-violeți care au putut vedea potențialul și nivelul de pregătire al jucătorilor nou-veniți, dar și a celor care au evoluat mai puțin în acest retur. În prima repriză cele două echipe nu şi-au creat ocazii foarte mari de gol, atât piteştenii cât şi doljenii încercând să marcheze din fazele fixe. Spiritele s-au încins pe finalul primului mitan când portarul craiovenilor, Robert Popa a văzut direct cartonaşul roşu după ce a sărit la bătaie cu câţiva fotbalişti alb-violeţi în urma unui fault banal la jumătatea terenului comis de Honciu asupra lui Albu. Antrenorii ambelor echipe au fost nevoiţi să intre pe teren pentru a calma spiritele iar Popa a fost înlocuit de Enache. Totul s-a petrecut sub privirile lui Eugen Anghel, antrenorul de portari al lotului României Under 18 care venise să urmărească evoluţia lui Robert Popa, titularul acestei selecţionate. În partea secundă a întâlnirii, FC Argeş a avut două mari oportunităţi de a marca prin Năstăsie și Grecu, însă de fiecare dată portarul craiovean a scăpat fără să primească gol, iar doljenii au replicat prin . Vali Munteanu și Raicea, însă Croitoru a fost la post de fiecare dată. FC U Craiova a marcat de două goluri pe finalul partidei prind Luboya și Campagno care au profitat de nesincronizările apărute în defensiva argeșeană.
Caseta tehnică:
FC Argeș: Micle – Oprescu, Leca, Boldor, De Jonghe – Honciu, Pablo De Lucas, Grecu, Barbu – Năstăsie, Maes.
Rezerve: Croitoru, Tudose, Mălin Bogdan, Alin Popa, Mitoi, Tudor, Sin. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.
FC U Craiova: Popa – Negru, Paramatti, Ispas, Hughebert – Albu, Munteanu, Anghelina, Wiliam – Raicea, Bălan.
Rezerve: Enache, Gîț, Zamfir, Pop, Andreea, Cristea, Voicu, Dialo, Gugu, Ciolacu, Luboya. Antrenor: Ovidiu Stîngă.
Prepeliţă: „Un antrenament bun”
Andrei Prepeliţă, antrenorul echipei FC Argeş s-a declarat mulţumit de efortul depus de elevii săi în amicalul cu FC U Craiova, pierdut de piteşteni cu 0-2.
Tânărul tehnician al grupării din Trivale a pus acest eşec pe seama lipsei de concentrare a jucătorilor săi din finalul partidei: „Un meci echilibrat pe tot parcursul lui. Am pierdut în minutul 90. Am luat două goluri. Nu am fost concentraţi până la final, dar ce am urmărit astăzi a fost să le dăm minute şi jucătorilor care au jucat mai puţin pentru că şi ei sunt importanţi şi oricând pot intra în primul 11-ce. Ne-am uitat pe parametri fizici şi sunt foarte mulţumit . Vremea a fost bună, terenul la fel şi pot spune că a fost un antrenament bun”.
Stîngă: „Promovarea se va juca până în ultima etapă”
La finalul partidei cu FC Argeş, Ovidiu Stîngă, antrenorul echipei FC U Craiova, s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi.
Tehnicianul oltenilor este convins că lupta pentru promovarea în Liga I se va da până în ultima etapă: „Au fost şi lucruri bune, dar şi mai puţin bune. Important este că toţi jucătorii sunt într-o formă sportivă bună şi că ne-am creat ocazii. Sper să nu întrerup şirul de puncte pe care le-a luat Prepeliţă. FC Argeş este într-o perioadă foarte bună în campionat. Lupta pentru promovare se joacă până la final pentru că sunt foarte multe echipe angrenate, dar mie îmi convine lucrul acesta. Cu cât sunt mai multe echipe în luptă, cu atât competiţia este mai interesantă. Din punctul meu de vedere, nivelul este bun şi asta mă încurajează şi mă ambiţionează”.
Jean Vlădoiu: „Nu ne-a interesat scorul”
Jean Vlădoiu, managerul general al clubului FC Argeş, consideră amicalul cu FC U Craiova un test reuşit pentru alb-violeţi.
Oficialul grupării din Trivale spune că acest test de verificare şi-a atins scopul : „Un antrenament foarte bun, mai ales că am avut mulţi tineri pe care Andrei Prepeliţă i-a băgat spre sfârşitul partidei. Au fost cinci copii de 17 ani. Ne bucurăm că am avut parte de un asemenea antrenament. Craiova este o echipă bună şi este meritat pe primul loc în liga a doua. Ştiam acest lucru, eram conştienţi de valoarea lor. Pot spune că a fost un antrenament bun şi pentru jucătorii noştri care au evoluat mai puţin. I-am văzut şi pe cei nou-veniţi. Nu ne-a interesat scorul, ci doar potenţialul şi nivelul de pregătire al fotbaliştilor folosiţi”. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.