Rulada de vitel cu spanac

0
0



Timpi de preparare:
Timp de preparare: 45 min
Timp de gătire: 75 min
Gata în: 2 ore, 0 min
Ingrediente:
1.2 kg muşchi de viţel
sare
piper
1 ceapă
1 kg roşii (sau roşii în bulion)
1 ardei gras verde
1 kg spanac congelat
50 gr. unt
100 gr. caşcaval
50 ml ulei
100 ml vin alb
Mod de preparare:
1. Muşchiul se spală, se usucă şi se taie pentru a putea fi umplut. Se bate cu ciocanul de şniţel să se aplatizeze şi se condimentează cu sare şi piper. Se lasă la rece 30 minute.
2. Ceapa se curăţă, se toacă mărunt şi se căleşte în unt încins. Se stinge cu puţină apă şi se lasă să fiarbă înăbuşit 2 – 3 minute. Se adaugă spanacul tocat, ardeiul gras şi 2 roşii tăiate cubuleţe. Se condimentează cu sare şi piper şi se lasă să fiarbă până dispare toată apă din tigaie. Se ia de pe foc, iar când se răceşte se amestecă cu caşcavalul ras.
3. Se umple muşchiul cu jumătate din compoziţie, apoi se rulează şi se leagă cu aţă. Se pune într-o tavă cu ulei şi vin îndoit cu apă, apoi se coace în cuptorul încins, 70-75 minute. Se serveşte tăiată felii cu garnitură de roşii umplute cu restul de spanac.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.