Colegul i-a tăiat artera!

1
0

  • În timpul unui scandal la carmangerie



Un conflict izbucnit între doi colegi de serviciu de la o carmangerie din comuna Bascov, ar fi putut avea urmări dramatice. Un impuls violent l-ar fi putut duce în mormânt pe unul dintre ei. Dacă la început conflictul a fost trecut sub tăcere, când a văzut cât a tras de pe urma răfuielii, victima a depus plângere. Măcelarul a ajuns în arest fiind acuzat de vătămare corporală din culpă.


Pe data de 16 decembrie, doi bărbaţi, care lucrau la o carmangerie din comuna Bascov, ca măcelari, s-au luat la ceartă. În urma conflictului Cristian G., de 47 de ani, din comuna Poiana Lacului s-a pierdut cu firea. Bărbatul care în acel moment lucra şi avea cuţitul în mână, l-a atacat pe colegul, în vârstă de 44 de ani, din comuna Albota. I-a provocat o rană la braţul stâng.
Omul a început să sângereze tare, fiind transportat la spital. Acolo, pacientul a susţinut că a fost vorba de un accident, fără să amintească de conflict. Medicii au constatat că bărbatul are leziuni grave. Lama cuţitului îi atinsese o arteră şi un tendon, mai mult, de afla în şoc hipovolemic, din cauza pierderii masive de sânge. Bărbatul a fost operat de urgenţă, ulterior necesitând alte intervenţii chirurgicale, necesitând reconstrucţie de tendon. În acest fel, măcelarul a avut nevoie de peste 100 de zile de îngrijiri medicale. În luna ianuarie, după toată suferinţa, victima a decis să dea totul în vileag. A depus o plângere la Poliţia Municipiului Piteşti în care a povestit despre conflict şi despre atacul colegului. Deşi iniţial oamenii legii au făcut cercetări pentru loviri şi alte violenţe, ulterior încadrarea a fost schimbată în vătămare corporală din culpă, fiind luat în considerare numărul mare de îngrijiri medicale. La audieri, Cristian G. a declarat că el nu are vreo vină, că victima a căzut în cuţit. Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au emis pe numele bărbatului o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Ieri, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Bărbatul a fost plasat sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Deşi nu este recidivist, în trecut, Cristian G a avut o amendă penală sub acuzaţia de violenţă în familie. M.Sandu


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.