Timpi de preparare:
Timp de preparare: 15 min
Timp de gătire: 50 min
Gata în: 1 ore, 5 min
Ingrediente:
1,5 kg pui întreg
200 gr. măsline negre fără sâmburi
3 bucăți cepe mici
2 bucăți cățel usturoi
2 bucăți roșii în bulion
1/2 bucăti lămâie
3 linguri ulei de măsline
1 legătură pătrunjel
1 praf sare, piper
Mod de preparare:
1. Într-o cratiţă încăpătoare se încinge uleiul și se călesc timp de 5 minute ceapa curaţată și tocată mărunt și usturoiul tăiat felioare. Se adaugă bucăţile de pui curăţate și spălate, se presara sare, piper și se toarnă un pahar cu apă. Se lasă la foc mic aproximativ 40 de minute.
2. După acest timp se adaugă roșiile, măslinele și lămâia tăiată feliuţe subţiri si se lasă pe foc încă 10 minute. Se stinge focul, se presară pătrunjel și după 5 minute se servește.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525