Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
marți, 20 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - marţi, 20 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Coco

  6
  2

  Nu ma pronunt daca arata bine sau nu noua piata, n-am ajuns inca acolo. Mi-a atras insa atentia un amanunt, ca sunt cu 10 (zece) m.p. spatii verzi mai mult decat in vechea configuratie, asa cum am citit in Curierul zilele astea!
  Asa ca i-as ruga pe cei care au fost deja acolo sa-mi comunice locatia exacta a acelui spatiu, exista posibilitatea sa-l ratezi daca intorci privirea pret de cateva secunde si n-as vrea sa ratez nici un detaliu din amenajarea de 3 milioane de euro!
  In rest, despre ticalosii de la PNL, nimic nou sub soare…

  Reply
  1. 1.1

   Clevetici cleveteste

   1
   2

   10 m.p. sunt cam cat o camera dintr-un bloc ceausist, adica infim.

   Daca tot face primaria ecologie cu metrii astia patrati,
   tin sa adaug ca la inaugurarea primei Piete a Primariei acum mai bine de 10 ani
   se mai gaseau prin fata cladirii Primariei cativa tei proveniti de pe aliniamentul Strazii Victoriei.
   Respectivii tei fusesera protejati cu grilaj la radacina si tot dichisul, dar de-a lungul anilor au fost taiati si azi nu mai e niciunul.

   De, acesti tei luau din vizibilitatea scenei de concerte de langa Teatru…

   Reply
 2. 2

  Clevetici

  3
  3

  Subtil titlu ales de dl. Smeoreanu, facand aluzie la niste versuri din Scrisoarea III de Mihail Eminescu:

  “Voi sunteţi urmaşii Romei? Nişte răi şi nişte fameni!
  I-e ruşine omenirii să vă zică vouă oameni!”

  Reply
 3. 3

  Anonim 2

  2
  2

  Bine ca nu sunteti membru PNL, ramaneti un PZD-ist rosu si in cerul gurii. Cu un asemnea “specimen” PNL ar fi chiar de rasul curcilor.
  Ramaneti asa cum sunteti, un slugoi devotat, al celor care va platesc simbria.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei