Prins sub TIR când traversa!

0

  • Accident mortal la Câmpulung



Vineri după-amiază, pe raza municipiului Câmpulung, în zona blocurilor Turn, la semafoare s-a produs un grav accident rutier, soldat, din nefericire cu rănirea gravă a unui pieton Tudor A. De 68 de ani din Câmpulung, care, în aceeaşi zi, la un interval de câteva ore, a şi decedat.
Accidentat pe trecerea de pietoni!
Accidentul s-a produs la semafoarele de la Turn. Cu direcţia de mers dinspre Câmpulung spre Braşov, la semafor se afla un autocamion cu remorcă, condus de Ionuţ Mădălin B. De 38 de ani Când semaforul şi-a schimbat culoarea din roşu în verde, pentru autovehicule, șoferul a pus mastodontul în mişcare. Omul nu a văzut că în acelaşi moment, Tudor A.,de 68 de ani, se angajase în traversarea străzii, chiar dacă pentru pietoni, culoarea era roşu. Din nefericire pentru pieton, s-a aflat în unul dintre unghiurile moarte ale capului tractor, iar șoferul şi-a dat seama că a lovit ceva, când a văzut că oamenii de pe margine îi spuneau să se oprească.
Cu piciorul distrus, plin de sânge, bătrânul nu reacţiona!
„Atunci treceam prin zonă. Am observat o femeie de se agita, am realizat că e ceva, dar aşa de grav, nu, în niciun caz. Eu am văzut multe, dar aşa ceva, nu. Se oprise tirul, era moşulică terfelit pe sub, dar trăia. Am sărit mai mulţi bărbaţi şi am reuşit să-l scoatem de sub camion şi să îl tragem pe marginea drumului. Tot noi am sunat şi la 112. A venit salvarea, dar moşul era pe margine. Imaginea era greu de privit, sânge peste tot, piciorul desprins, groaznic, dar nu ştiu ce, m-a întărit, altfel leşinam. Ce e de spus e faptul că la ce rană urâtă avea, omul nu urla, nu se văita, nimic, stătea în fund, cu picioarele pe sub el, plin de sânge, dar tăcut… O linişte de te făcea să tremuri, dacă te duceai lângă el”, spune unul dintre cei care l-aqu ajutat pe pieton.
Poliţiştii de la BOP au asigurat zona!
La faţa locului, iniţial au ajuns cadre ale Biroului Ordine Publică, Poliţia Câmpulung, care au izolat zona şi au dirijat traficul în zonă. Poliţiştii Biroului Rutier se aflau în misiune pe raza comunei Stoeneşti, iar până la sosirea lor, colegii de la BOP au asigurat zona. De asemenea în zonă, au ajuns rapid cadrele Serviului Judeţean de Ambulanţă, care i-au acordat primele îngrijiri medicale rănitului. Paramedicii, ajutaţi de câţiva bărbaţi, martori ai accidentului, l-au urcat pe bărbatul accidentat pe targă şi apoi a fost urcat în ambulanţă. Medicul de pe ambulanţă era sceptic în ce priveşte salvarea membrului inferior drept, însă nu se gândea că bărbatul nu va supravieţui. Victima a fost transportată la UPU din cadrul Spitalului Câmpulung, unde după ce a fost stabilizat Tudor A., a fost trimis cu ambulanţa la UPU din cadrul Spitalului Judeţean Argeş. Din nefericire, la Piteşti, Tudor A. a mai trăit până seara la 19.45, atunci când s-a înregistrat decesul. Trupul neînsufleţit a fost transferat la SML în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor care au condus la decesul acestuia.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.