Și-a înjunghiat soția de 4 ori!

0

  • Tentativă de omor, în cartierul Vișoi



De ceva vreme, astrele sau retrogradările planetelor, nimeni nu ştie cu certitudine ce ar putea fi, aduc numai nenorociri. Dacă la Oneşti un individ în vârstă, a ucis cu sânge rece doi bărbaţi falnici şi în putere, iată că furia şi-a făcut apariţia şi la Câmpulung, unde un individ de 62 de ani, s-a gândit să rămână văduv şi nu ştia cum…
Si-a înjunghiat consoarta!
Sâmbătă, au fost trei ceasuri rele pentru o femeie de 52 de ani din Câmpulung, Petrica Chișș. Aceasta este căsătorită cu Doru Chișș de 62 de ani. Familia locuieşte în cartierul Vişoi, pe strada I.C. Brătianu, la bloc. Sâmbătă, între Doru şi Petrica, se pare că, a pornit o discuţie care a degenerat, de la simple vorbe aruncate cu ură, la bătaie, apoi la ameninţare cu cuţitul.
„Am mai auzit discuţii la ei acasă, adr nu ne-am băgat. Se mai certau, nu ştim motivele, femeia asta nu spunea niciodată ce probleme are. Îşi vedea de treaba ei. Acum, a început cearta, am auzit din casă de la mine. Nu am făcut nimic până când am auzit urletele ei pe scară. Arunci am sunat la 112. O tăiase la saraca femeie. El era băut, nu era treaz, băuse, era dârz cum se spune pe la noi”, spune o vecină din bloc.
Din casă scandalul s-a mutat pe scară
Aşadar, scandalul, din bucătăria familiei Kish s-a mutat pe scara blocului, acolo unde Petrica a reuşit sa ajungă pemtru a-şi salva viaţa. „Nu sunam la 112, dar era un urlet pe scară, hai că în casă ei ştiu, dar acum mi s-a părut că trebuie să intervenim. Am ieşit şi noi am urlat la el, dar tot a tăiat-o de câteva ori. A reuşit să scape femeia de omul ăsta rău, dar cu răni. Bine că a venit echipajul de poliţie rapid, aşa a scăpat săraca. A venit şi ambulanţa, au preluat-o pe Petrica, a plecat maşina cu ea, nu ştiu la ce spital. A venit şi una dintre fiicele lor aici. Nu avea cum să mai ajute, dar a venit săraca”, spunea o altă vecină.
Victima a ajuns la UPU Piteşti
Victima a fost preluată imediat de cadrele de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, care au stabilizat-o şi au pornit cu femeia la UPU Piteşti. Petrica a vea 4 tăieturi, trei la nivel subclavicular şi cervical stâng, iar a patra tăietură la nivelul mâinii, probabil făcută în momentul în care s-a ferit de consoarta sa. Locatarii cartierului Vişoi, de pe strada I.C.Brătianu, din zona blocului B7, au ieşit să vadă ce se întâmplă în zonă. Unii îşi dadeau cu părerea, altii mai curioşi au mers la bloc sa audă cu urechile lor ce a fost acolo, fiecare era interesat să afle informaţii de la incident.
Cartierul s-a umplut de poliţişti!
La scurt timp după producerea incidentului între cei doi soţi Chișș, în zonă a apărut, pe lângă cadrele Poliţiei Câmpulung, criminalişiti, judiciarişti, a apărut şi procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, procuror care a participat la ridicarea probelor.
Dacă iniţial Doru Chișș nu a recunoscut că a înjunghiat-o pe consoarta sa cu 10 ani mai tânără, după prezentarea probelor, omul şi-a recunoscut fapta. Bărbatul a fost audiat mai multe ore, iar după întocmirea întregului material probatoriu, undeva spre miezul nopţii, pe numele lui a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. A fost prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă. Trebuie specificat faptul că acum, după modificarea Legii penale, în acest caz de violenţă în familie, împăcarea părţilor nu înlătură răspunderea penală, aşa cum era în trecut, astfel că dosarul penal pentru tentativă de omor îşi va urma cursul.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.