A amenințat clienții din bar cu cuțitul!

0



Un tânăr din comuna Popești, s-a îmbătat criță, duminică seara și a provocat un scandal care l-a dus în arest. Aflat într-un bar din comuna amintită, acesta a înjurat patru clienți, între ei și o fată și i-a amenințat cu un cuțit. După ce a fost sesizată poliția, scandalagiul a fugit, dar, a stat la pândă în apropierea localului, acolo unde a fost găsit de oamenii legii.

„În seara zilei de 14 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti au fost sesizaţi cu privire la o stare conflictuală la un local de pe raza comunei Popeşti. Din verificările efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Buzoeşti s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani, din localitate, s-ar fi manifestat agresiv verbal şi fizic şi ar fi ameninţat mai multe persoane, pe fondul consumului de alcool. Cel în cauză fost prins în apropierea localului, fiind condus la sediul poliţiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare. După administrarea probatoriului, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi (n.r ieri) să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie al Judeţului Argeş.
Printre cei înjuraţi este şi o fată!
Ce s-a întâmplat de fapt? Potrivit anchetatorilor, Florin Alexandru V., de 23 de ani, din comuna Popești, a mers la barul din comună, acolo unde a băut peste măsură. După ce s-a îmbătat, acesta s-a luat la ceartă cu patru clienţi, doi tineri de câte 28 de ani fiecare, o fată de 22 de ani şi un bărbat de 41 de ani. După ce i-a înjurat, ca la uşa cortului, a scos un cuţit şi i-a ameninţat. Când a văzut că unul dintre cei vizaţi sună la 112, tânărul a fugit din bar. Astfel, la sosirea echipajului de poliţie el plecase. Oamenii legii l-au căutat şi l-au găsit la circa 300 de metri de bar. Se bănuieşte că îi aştepta pe cei cu care se răfuia ca să îşi ducă la sfârşit ameninţările. Poliţiştii l-au somat să se predea, moment în care el a aruncat cuţitul, dar a refuzat să colaboreze cu oamenii legii. A proferat injurii şi la adresa acestora, manifestându-se violent. A fost imobilizat, fiind dus la audieri. În timpul cercetărilor, doi dintre cei patru ameninţaţi au depus plângere împotriva scandalagiului.
Ieri, pe numele acestuia a fost luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, având interdicţia de a lua legătura cu părţile vătămate. A părăsit arestul după ce i.a expirat ordonanţa de reţinere. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.