18 tone de deșeuri adunate de pe malul Argeșului

0Personalul Sistemului de Gospodărire a Apelor Argeș din cadrul Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea a intervenit pentru igienizarea malului drept al râului Argeș în zona Prundu Mic.


La finalul unei intervenții foarte anevoioase, din cauza înălțimii malului, au fost strânse peste 18 tone de deșeuri de toate categoriile. S-a acționat cu utilajele din dotare, dar cea mai dificilă misiune a fost a celor 15 salariați din cadrul formațiilor de lucru care au depus eforturi considerabile pentru a strânge și încărca manual gunoiul. Conform statutului de funcționare ABAAV asigură întreținerea albiilor prin menținerea secțiunilor optime de tranzitare a apelor la debite mari.
Astfel, prin programul anual de gospodărire a apelor, se realizează reprofilări de albii, decolmatări și terasamente. Odată cu executarea acestor lucrări, Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea s-a implicat și în igienizarea cursurilor de apă, pentru a veni în sprijinul unităților administrativ teritoriale, cu care își dorește o bună colaborare și suținere în scopul unor ape curate.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.