De ce sa alegi un studio foto profesionist pentru  produsele de imbracaminte

0
0

Pentru majoritatea oamenilor, realizarea de fotografii de produse fashion are ca rezultat senzatia de frica si disconfort, mai ales daca nu esti un profesionist in domeniu. O multime de factori intra in joc, factori care ii determina pe oameni sa se teama sa faca aceste fotografii. Unii dintre factori includ tinuta potrivita pentru modele, gasirea unui fotograf profesionist, alegerea locatiei potrivite si ingrijorarea cu privire la produsele finite.

Din fericire, exista modalitati de a spulbera toate aceste anxietati. De exemplu, fotografierea intr-un studio foto Bucuresti, precum photowire, este una dintre modalitatile prin care poti obtine fotografii de calitate si imagini care sa vorbeasca de la sine. Iti vom oferi cateva motive pentru alegerea unui studio foto profesionist, pentru a scoate ceea ce este mai bun din produsele de imbracaminte pe care le promovezi:

Locatie

Inainte de a face o fotografie, mai ales cand vorbim despre fotografii care au ca scop promovarea unor articole de imbracaminte, trebuie sa determini locatia dorita. Vei gasi orice fel de aspect sau senzatie doresti alegand locatia potrivita in aer liber. In zilele noastre, exista mai multe optiuni pentru fotografiile in aer liber, care includ munti, rauri, animale salbatice si parcuri pentru un aspect contemporan. Daca doresti o senzatie de calm, atunci poti alege ca fotografia fashion sa fie facuta intr-o cladire sau o gradina. Desi zonele exterioare sunt destul de uimitoare, aceste tipuri de locatii pot fi tensionate ca urmare a diferitelor aspecte necontrolate, cum ar fi vremea si iluminatul. Pentru a reduce astfel de aspecte, un studio foto este o decizie excelenta. Profesionistii au la dispozitie lumini speciale si chiar decoruri ideale pentru o sedinta foto demna de marile case de moda. In plus, profesionistii de la astfel de studiouri, precum photowire.ro pot prelucra ulterior imaginile cu ajutorul programelor speciale pentru a adauga sau elimina anumite elemente, astfel incat imaginea sa fie perfecta pentru a face publicitate.

Iluminat

Dupa cum stii, iluminarea este destul de importanta atunci cand vine vorba de producerea de fotografii de o calitate excelenta. Acest lucru explica de ce mai multor fotografi le place sa faca poze dimineata devreme sau seara tarziu. Acest lucru se datoreaza faptului ca iluminatul este mai bun si se potriveste ocaziei. Dupa ce te pregatesti foarte mult pentru sedinta foto, nu vrei sa ajungi sa strici fotografia din cauza luminii solare  prea puternice.

Mai mult, soarele poate crea umbre nedorite si inutile cu imaginile. Din fericire, un studio foto elimina efectele soarelui. Astfel, fotograful poate controla iluminarea in modul in care prefera sa stimuleze subiectul si sa fotografieze. Va stii exact cum sa indrepte lumina spre subiect, astfel incat sa nu apara umbre nedorite pe chipul modelului sau cute ce nu fac cinste hainei respective.

Imagine de fundal

Acesta este un alt avantaj al fotografierii intr-un studio. Cand faci o fotografie intr-un studio, ai ocazia sa alegi fundalul imaginii. Mai mult, fotograful va avea la indemana echipamentul pentru a schimba instrumentele necesare pentru diferite unghiuri si fotografii. Cum spuneam, progresul in software-ul de editare foto, il va ajuta pe fotograf sa transforme fundalurile cat mai usor. Este posibil sa corectezi culorile sau sa le schimbi pentru a te asigura ca se potrivesc nevoilor pe care le ai. In acest fel, poti fi sigur ca fotografia ta va avea un aspect cat mai bun posibil.

O fotografie fashion buna te va ajuta sa iti vinzi produsele. Daca nu esti profesionist sau alegi sa faci fotografiile cu aparatura de proasta calitate, efectul poate fi devastator. Chiar daca ai cele mai scumpe produse si modelele cele mai frumoase, cu lumina nepotrivita si cadrul gresit vei avea o imagine de butic second-hand, nu de magazin de lux. In schimb, cu fotografiile profesioniste, realizate cu ajutorul unui specialist care cunoaste exact ce trebuie sa surprinda, poti face ca cel mai simplu produs sa para de milioane!