Victoria îi apropie şi mai mult de play-off!

2

  • FC Argeş – Academica Clinceni, sâmbătă, ora 19.15, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport



FC Argeş poate face un pas uriaş în lupta pentru intrarea în play-off dacă va reuşi să câştige şi partida de sâmbătă, de la ora 19.15, de pe propriul teren, cu Academica Clinceni.


Confruntarea de pe arena din Trivale contează pentru etapa cu numărul 28 din Casa Liga 1 şi poate decide într-o proporţie destul de mare configuraţia părţii superioare a clasamentului.
Înaintea acestui duel, cele două echipe sunt despărţite în clasament de doar un singur punct, Academica ocupând locul 6, cu 37 de puncte, adunate în 27 de runde, în timp ce FC Argeş se situează pe poziţia a 8-a a ierarhiei, cu 36 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului 7, Chindia Târgovişte, care are cu un meci mai mult decât piteştenii. Cu o eventuală victorie, alb-violeţii îi pot depăşi în clasament pe ilfovenii şi pot lua o opţiune serioasă pentru a termina sezonul în partea superioară a clasamentului. Băieţii noştri sunt dornici de revanşă după ce în confruntarea din tur, Academica s-a impus la Clinceni, cu 1-0, printr-un gol reuşit de Andronic, în minutul 88. FC Argeş are moralul bun după victoria dion runda precedentă, din deplasarea de la Dinamo, în timp ce Academica vine după un eşec suferit pe propriul teren în derby-ul Ilfovului, cu FC Voluntari. M.D.


2 COMENTARII

  1. Un meci cu implicații majore pentru ambele echipe. Piteștenii au ocazia de a face un pas uriaș spre un vis cu care ne-am hrănit în ultimele etape deși prima data am vorbit de play off după meciul cu Craiova. A fost un parcurs de echipă cu pretenții. O victorie ne aduce în top 5 Baftă argesenilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.