Timpi de preparare:
Timp de gătire: 8 min
Gata în: 8 min
Ingrediente:
1 kg carne tocată de curcan
2 cepe roșii
sare
piper
ulei de măsline
3 linguri ketchup dulce
1 legătură verdeață
1 salată verde
3 roșii
12 chifle mici sau 6 obișnuite (de preferat integrale, cu semințe)
Mod de preparare:
1. Se asezonează carnea cu sare și foarte puțin piper, o lingură ulei de măsline, ketchup și se adaugă jumătate de ceapă și verdeața tocate mărunt. Se amestecă bine și se lasă la rece câteva minute.
2. Între timp, se taie chiflele în jumătăți, salata se rupe în bucăti potivite (în funcție de chifle), ceapa se taie rondele, iar roșiile se taie felii rotunde.
3. Se scoate carnea de la rece, se formează chiftele rotunde, de dimensiunea chiflelor, dar de 1,5 cm grosime, care se frig câte 7-8 minute pe un grătar încins, având grijă să se pătrundă la mijloc. Se frig și chiflele puțin, apoi se umplu cu chiftele, se adaugă ceapa roșie, roșiile și salata.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525