Clienți găsiți în bar la Bălilești, ignorând scenariul roșu

0

Fără să țină cont de scenariul roșul care impunea anumite interdicții în comuna Bălilești patronul unui bar și-a deschis localul pentru doritori. Clienții nu au întârziat să apară fiind prinși de jandarmi în interior, deși nu aveau voie. M.S

 

Marți, 23.03.2021, în jurul orei 17.00, jandarmii care desfășurau o acțiune punctuală pentru verificarea respectării măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov2, în zona comunei Bălilești (aflată în scenariu roșu) au depistat în incinta unui bar din localitate mai multe persoane care consumau băuturi alcoolice, anunță Inspectoratul Județean de Jandarmi Argeș.

Având în vedere că activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum a băuturilor alcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor este interzisă în comuna Bălilești, administratorul barului a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020, art. 65, lit. r.

Totodată, patru persoane care se aflau în incinta barului și consumau băuturi alcoolice au fost sancționate și li s-a pus în vedere respectarea măsurilor impuse de autorități.

IJJ Argeș reamintiește pe această cale că respectarea măsurilor dispuse de organele de sănătate publică un element foarte important în cadrul efortului general de limitare a răspândirii virusului COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.