Femeia bolnavă zgâria maşini în Piteşti!

0

O femeie a fost surprinsă de camere de supraveghere în mai multe zone din Piteşti în timp e zgâria maşini. Înregistrările au fost postate pe reţele de socializare iar poliţiştii au reuşit să o identifice. S-a constatat că femeia suferă de probleme psihice şi a fost internată.  M.S.

 

În urma imaginilor apărute în spaţiul public, în care o persoană ar avaria mai multe autoturisme parcate pe raza municipiului Pitești, vă aducem la cunoştinţă următoarele:

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Piteşti s-au autosesizat și au efectuat verificări, după ce mai multe imagini care surprind o persoană în timp ce zgâria diverse autoturisme parcate în zone diferite din Pitești, au fost postate în mediul online.

În urma activităților desfășurate, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au identificat persoana care apare în imagini, femeie de 47 de ani, din Pitești, care a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Menționăm faptul că, până la această oră, la nivelul Poliției Municipiului Pitești, nu au fost depuse plângeri de către persoanele vătămat, a anunţat IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.