Pensionarul a furat miere și halva!

1
0



Un bărbat în vârstă de 73 de ani, a fost prins în flagrant în timp ce fura produse alimentare dintr-un cort amplasat în apropierea Mănăstirii Curtea de Argeș. Omul își făcuse aprovizionarea cu miere, halva, dulceață și…pălincă, atunci când a fost luat la întrebări de un echipaj de polițiști.


Comercianții de produse tradiţionale care își desfășoară activitatea în apropierea Mănăstirii Curtea de Argeș, pe bulevardul Basarabilor, obișnuiesc să lase mărfurile în corturi de tip pavilion, peste noapte. La plecare închid corturile cât pot de bine, mizând pe faptul că oamenii sunt de bună credință și nu vor profita de slaba asigurare a măsurilor de siguranță. Marți, unul dintre corturi a rămas închis și pe timpul zilei. Constantin C., de 73 de ani, un pensionar din Curtea de Argeș și-a dat seama că se poate aproviziona, l-a desfăcut și a intrat. A furat borcane cu miere, zacuscă, dulceață, halva, ciocolată de casă și …pălincă. În timp ce se învârtea pe acolo a dărâmat niște vase distrugând o parte dintre ele. Totul se întâmpla ziua, în jurul orei 15.00. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş aflați în zonă, l-au prins în flagrant. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 2.500 de lei, a fost recuperat aproape în totalitate și restituit persoanei vătămate. Pensionarul mai are de plătit doar produsele distruse. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar verificările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale. Constantin C. este văduv și locuiește singur. Inițial s-a crezut că a furat că să aibă ce mânca. În timpul verificărilor a reieșit însă, că nu are o situație foarte grea, mai mult, bărbatul are și cazier, în trecut fiind condamnat pentru furturi. M.Sandu


1 COMENTARIU

  1. ” A furat borcane cu miere, zacuscă, dulceață, halva, ciocolată de casă și …pălincă. În timp ce se învârtea pe acolo a dărâmat niște vase distrugând o parte dintre ele ” . Pălinca, bat-o vina … ea-l dadu de gol pe harb !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.