Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
joi, 22 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - joi, 22 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

10 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  2
  7

  ” Dumnezeule fi cu noi “.
  Domnule Smeoreanu , vă mulțumesc pentru tot ceea ce citesc!!!

  Reply
  1. 1.1

   dilimache

   4
   2

   Nene “Anonim” mai tufleste un i la ” fi “, adeca … mai bine-ar fi : // Dumnezeule, fii cu noi ! //

   Reply
   1. 1.1.1

    sergiu

    3
    2

    Fericiti cei saraci cu duhul care se închina la editorialele lui Gheorghe. Stie cineva de vreo carte, articol, etc despre Dumnezeu scrisa de editorialist iniante de 1990, cînd era comunist? Ca si marxistii de atunci erau atei, ca si neomarxistii de azi!!!!

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Clevetici

     Stie cineva de vreo carte, articol etc. PUBLICATE inainte de 1990, de catre orice autor din tara noastra?

     Altfel spus, de ce nu s-au scris articole anticomuniste in plin regim comunist?

     Raspunsuri posibile:

     Inainte de 1990 singurele surse de articole, scrisori sau alte materiale despre Dumnezeu erau Radio Europa Libera si Radio Vocea Americii.

     Reply
 2. 2

  Coco

  6
  3

  Editorial corect, din care totusi nu lipsesc intepaturile la adresa guvernantilor. Se poate trece cu vederea, nu pot insa ignora greselile flagrante: nu poti scrie “prin prizma” in loc de “prisma” asa cum, acum vreo doua saptamani, se scria “achesam” in loc de corectul “achiesam”. Putem fi provinciali, amatori in nici un caz!
  Salutam prezenta Pitestiului la stirile principale, e adevarat ca acum cu cea mai scumpa toaleta din tara. Sa speram la vremuri mai bune…

  Reply
 3. 3

  Anonim

  5
  2

  Îmi exprim opinia legată de editorial. Dl. Smeureanu, într-un context teologico-filozofic mai larg, îmbracă un nucleu constituit de spusele lui Radu Banciu și aruncă anatema NUMAI asupra partidelor aflate vremelnic la guvernare, cu credincioșii și necredincioșii lor. “Uită” însă că actualul președinte este un creștin practicant, în antiteză cu liber-cugetătorul președinte de după ’90. Nu cobor și mai jos cu exemplele. Cu contracte pe bani semnate cu un partid, este greu să spui tot adevarul. Trebuie să vă plătim și noi, d-le Smeureanu pentru a a servi cetățenilor și societății ca a patra putere în stat?

  Reply
 4. 4

  Anonim

  2
  3

  Singurei și triști…

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   2
   3

   Singurei din cauza puținătății altora. Iar triști de ce?

   Reply
   1. 4.1.1

    Anonim

    2
    2

    Din cauza puținătății ideilor…😇

    Reply
    1. 4.1.1.1

     Anonim

     2
     3

     Dimpotrivă, ideile vin din partea acelora (singurei) care și le exprimă. Ceilalți, inexpresivi, în loc să intre în dialog cu idei și opinii personale, se preocupă (desigur, sincer) de starea primilor.

     Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei