Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
duminică, 23 ianuarie 2022
Anul XXVIII Nr. 8185-Vineri, 21 ianuarie 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
BreakingNews În curs de actualizare:
ad
ad
Ştiri On-Line actualizate în timp real
eMAG Marketplace

Creşte-ţi afacerea cu ajutorul nostru!

 • Acces instant la sute de mii de anunţuri publicate, zilnic
 • Afacerea dumneavoastră este promovată
 • Eşti la doar câteva click-uri distanţă de potenţiali clienţi
TOP - ŞTIRI ON-Line
Hotel Ila - Vama Veche
ad

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

10 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  2
  7

  ” Dumnezeule fi cu noi „.
  Domnule Smeoreanu , vă mulțumesc pentru tot ceea ce citesc!!!

  Reply
  1. 1.1

   dilimache

   4
   2

   Nene „Anonim” mai tufleste un i la ” fi „, adeca … mai bine-ar fi : // Dumnezeule, fii cu noi ! //

   Reply
   1. 1.1.1

    sergiu

    3
    2

    Fericiti cei saraci cu duhul care se închina la editorialele lui Gheorghe. Stie cineva de vreo carte, articol, etc despre Dumnezeu scrisa de editorialist iniante de 1990, cînd era comunist? Ca si marxistii de atunci erau atei, ca si neomarxistii de azi!!!!

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Clevetici

     Stie cineva de vreo carte, articol etc. PUBLICATE inainte de 1990, de catre orice autor din tara noastra?

     Altfel spus, de ce nu s-au scris articole anticomuniste in plin regim comunist?

     Raspunsuri posibile:

     Inainte de 1990 singurele surse de articole, scrisori sau alte materiale despre Dumnezeu erau Radio Europa Libera si Radio Vocea Americii.

     Reply
 2. 2

  Coco

  6
  3

  Editorial corect, din care totusi nu lipsesc intepaturile la adresa guvernantilor. Se poate trece cu vederea, nu pot insa ignora greselile flagrante: nu poti scrie „prin prizma” in loc de „prisma” asa cum, acum vreo doua saptamani, se scria „achesam” in loc de corectul „achiesam”. Putem fi provinciali, amatori in nici un caz!
  Salutam prezenta Pitestiului la stirile principale, e adevarat ca acum cu cea mai scumpa toaleta din tara. Sa speram la vremuri mai bune…

  Reply
 3. 3

  Anonim

  5
  2

  Îmi exprim opinia legată de editorial. Dl. Smeureanu, într-un context teologico-filozofic mai larg, îmbracă un nucleu constituit de spusele lui Radu Banciu și aruncă anatema NUMAI asupra partidelor aflate vremelnic la guvernare, cu credincioșii și necredincioșii lor. „Uită” însă că actualul președinte este un creștin practicant, în antiteză cu liber-cugetătorul președinte de după ’90. Nu cobor și mai jos cu exemplele. Cu contracte pe bani semnate cu un partid, este greu să spui tot adevarul. Trebuie să vă plătim și noi, d-le Smeureanu pentru a a servi cetățenilor și societății ca a patra putere în stat?

  Reply
 4. 4

  Anonim

  2
  3

  Singurei și triști…

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   2
   3

   Singurei din cauza puținătății altora. Iar triști de ce?

   Reply
   1. 4.1.1

    Anonim

    2
    2

    Din cauza puținătății ideilor…😇

    Reply
    1. 4.1.1.1

     Anonim

     2
     3

     Dimpotrivă, ideile vin din partea acelora (singurei) care și le exprimă. Ceilalți, inexpresivi, în loc să intre în dialog cu idei și opinii personale, se preocupă (desigur, sincer) de starea primilor.

     Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă