Nikola Jevtovic, în echipa turneului!

0

  • Baschet



Pentru a doua oară în această ediţie de campionat, un baschetbalist de la BCM U FC Argeş Piteşti a prins un loc în echipa ideală a unui turneu organizat de Federaţia Română de Baschet.


Este vorba de Nikola Jevtovic care a fost inclus în echipa Turneului 10, întocmită de Liga Națională de Baschet Masculin. La acest turneu, formaţia pregătită de Tudor Costescu a învins la Sala Sporturilor Trivale pe SCM Timișoara(79-72) și CSM CSU Oradea(63-62). Pivotul sârb în vârstă de 31 de ani a fost coșgheterul alb-violeţilor în ambele partide, reușind o medie de 19,5 puncte, 6 recuperări și 22 indicele de eficiență. În echipa ideală a acestui turneu au mai fost aleşi Devoe Joseph (CSO Voluntari), Nikola Gajic (SCM Timișoara), Dragoș Diculescu (SCM U Craiova) și Andrija Stipanovic (U-BT Cluj).
A doua nominalizare
Prima apariţie a lui Jevtovic intră în echipa ideală a avut loc după disputarea turneului de la Sibiu în care BCM U FC Argeș a bifat o victorie în fața Stelei București și un eşec cu U-BT Cluj-Napoca. În afară de Jevtovic, în echipa ideală a unui turneu au mai fost aleşi Mihai Măciucă şi Tony Bishop. Măciucă a fost nominalizat după turneul 6, de la Sibiu, și după turneul 8, de la Pitești, iar Bishop, după turneul 4, de la Sibiu. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.