Ştiri de la IJP

0



19 permise reținute
Duminică, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pe fondul condițiilor meteo nefavorabile, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 55.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 19 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.
Șoferița lăsată fără permis, din cauza vitezei
Tot duminică, poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au depistat o femeie de 45 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrată cu aparatul radar cu viteza de 119 km/h. Conducătoarea auto Masrian B. aflată la volanul unui Suzuki, a fost sancţionată cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.
La volan, fără permis
Florin P. de de 25 de ani, din Leordeni, a fost despistat duminică de către poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere.Pe numel acestuia a fost întocmit dosar penal petru conducere fără permis.
Conducea fiind băut!
În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 23 de ani, din Rătești, care conducea un autoturism pe DN65B, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Etilotestul a arătat că Adrian R., avea o concentrație de 0,74 ml alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar permisul de conducere a fost reținu. Totodată, conducătorul auto și un bărbat de 26 de ani, din Rătești, identificat ca pasager în autoturism, au fost sancționați contravențional, conform Legii 55/2020, cu amenzi în valoare totală de 1.500 de lei, pentru nerespectarea restricțiilor privind deplasarea în intervalul orar 22:00-05:00.
Șofer trimis în judecată
Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Din cercetări s-a stabilit că, Ion D., un bărbat de 58 de ani, din Godeni, a fost depistat de polițiști, în ziua de 04 decembrie 2020, în jurul orei 10:00, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Brașovului, din Câmpulung, în timp ce se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.
Transporta lemne, fără documente
Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni l-au depistat pe Constantin G. de 26 de ani, din Mihăești, care conducea o autoutilitară, cu care transporta 4,5 metri steri de material lemnos, fără documente legale de proveniență și transport. Ca urmare a abaterii constatate, bărbatul a fost sanctionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, iar materialul lemnos a fost confiscate și predat reprezentanților Ocolului Silvic Pitești. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.