A spart magazinul pentru ţigări şi băutură!

0



Un individ, aflat în atenţia oamenilor legii de mai multă vreme, a fost reţinut fiind acuzat de spargerea a două magazine din comuna Morăreşti! Acesta a intrat, pe timp de noapte, într-unul dintre ele, furând băutură, ţigări şi bani! La locuinţa lui a fost făcută o percheziţie, în timpul căreia a fost găsită o parte din bunuri. Cu toate că valoarea pagubei nu a fost mare, bărbatul a fost reţinut ţinîndu-se cont de trecutul său.


Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tentativă de furt calificat și furt calificat. Oamenii legii aveau reclamaţii cum că în noaptea de 22 spre 23 martie, indivizi necunoscuţi au forţat intrarea în două magazine. La unul dintre el a spart geamul de la uşă, a intrat şi a sustras ţigări, băutură şi ceva bani, găsiţi în sertarul tejghelei. În cel de-al doilea a forţat atât uşa cât şi un geam, dar nu a reuşit şi a renunţat. Cercetările au dus la Ionel C., de 45 de ani, din comuna Morăreşti, o cunoştinţă mai veche a oamenilor legii. „Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 05 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au efectuat o percheziție domiciliară la locuința celui în cauză, ocazie cu care au fost identificate o parte din bunurile sustrase și obiecte cu valoare probatorie. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi (n.r ieri) să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventiv” declara ieri Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.
A încălcat un ordin de protecţie
Ionel C. a fost dus la Parchet şi împotriva sa a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, timp în care continuă cercetările pentru tentativă de furt calificat şi furt calificat. Bărbatul are de respectat mai multe obligaţii, altfel poate să ajungă în arest. Ionel C. este judecat într-un proces de încălcare a ordinului de protecţie. În anul 2019 instanţa a emis un ordin de protecţie prin care individul nu avea voie se să apropie la mai mult de 100 de metri de mama lui sau de locuinţa acesteia. Totul după ce a bătut-o în repetate rânduri. După ce a expirat ordinul de protecţie, Ionel C. a continuat să fie agresiv cu mama lui, iar în anul 2020 a fost emis un alt ordin de protecţie, pe care l-a încălcat, fiind trimis în judecată din acest motiv. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.