”Un meci câștigat pe faza de apărare”

0

  • Antrenorul BCM U Pitești, după victoria cu campioana României



Echipa de baschet masculin a Piteștiului a încheiat cel de-al zecelea turneu din Liga Națională de Baschet Masculin cu un bilanț de două victorii din tot atâtea meciuri disputate.


BCM U FC Argeș Pitești a învins la sfârșitul săptămânii trecute, la Sala Sporturilor Trivale, cu 79-72 pe SCM Timișoara și cu 63-62 pe CSM Oradea, campioana en-titre a României.
În urma acestor victorii, formația pregătită de Tudor Costescu se menține pe locul 4, cu 32 de puncte, acumulate în 19 meciuri jucate.
După victoria obținută în fața campioanei, Tudor Costescu, tehnicianul grupării din Trivale, era un antrenor fericit: ”Un meci câștigat la un punct, cu emoții, cu multă determinare. Este bine că am reușit să câștigăm. Vreau să felicit jucătorii pentru că au avut un nivel de intensitate deosebit. A fost un meci câștigat pe faza de apărare, lucru pe care l-am făcut foarte bine. Din păcate, organizarea ofensivă și câteva aruncări deschise, ne-au făcut să nu putem înscrie punctele pe pe care le-am fi meritat, dar am reușit să ne facem treaba cu vârf și îndesat în apărare și pentru asta vreau să felicit toată echipa”.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.