Gabi Gherghe a fost desemnat inspector şef!

3



După ce împuternicirea comisarului şef Mihai Neagoe a expirat, începând de miercuri, a fost desemnat să preia atribuţiile sale, comisarul şef Gabriel Gherghe, adjunct al IPJ Argeş. O altă schimbare a avut loc şi la Poliţia Municipiului Piteşti, după ce împuternicirea comisarului şef Sorin Marinescu a expirat pe data de 5 aprilie, atribuţiile acestuia fiind preluate de adjunctul Gheorghe Avram.


Miercuri a expirat împuternicirea comisarului şef Mihai Neagoe în fruntea IPJ Argeş. Acesta se află în concediu, tot de miercuri, după ce timp de un an a fost inspector şef. Inspectoratul General al Poliţiei Române l-a desemnat pe comisarul şef Gabriel Gherghe să preia atribuţiile de inspector şef din poziţia sa de adjunct. Acesta s-a mai aflat într-o situaţie similară în anul 2018 după ce a expirat împuternicirea fostului inspector şef Bogdan Berechet. Atunci, Gabriel Gherghe a stat singur la comanda IPJ Argeş, aproximativ 6 luni, în acel moment nefiind ocupat postul celui de-al doilea adjunct. De această dată desemnarea lui vine pe o perioadă nedeterminată. O numire ar trebui făcută şi la Poliția Municipiului Piteşti, acolo unde, împuternicirea fostului comandat, comisar şef Sorin Marinescu a expirat, pe data de 5 aprilie. Atribuţiile sale au fost preluate de comisarul Gheorghe Avram care este adjunct al Poliţiei Municipiului Piteşti din 2017.
Nume vehiculate…
Decizia IGPR a liniştit temporar apele în cadrul IPJ Argeş acolo unde în ultima vreme au fost vehiculate diverse nume de polițiști care ar prelua funcţia de inspector şef. Au existat discuţii intense ca funcţia să fie atribuită comisarului şef Marian Iordache, în prezent şef al Poliţiei Câmpulung, acesta fiind susţinut de Uniunea Salvaţi România. Se spune că drumul către funcţia amintită i-ar fi fost „netezit” comandantului Iordache de reprezentaţii USR din judeţul nostru. Liberalii s-au supărat foc simţind că li se mai duce un portofoliu, dat fiind faptul că în prezent ministrul Administraţiei şi Internelor este membrul PNL Lucian Bode, şi nu au acceptat, venind cu propuneri. Până când cele două partide se vor lămuri, Gabi Gherghe va îndeplini atribuţiile aşa cum a mai făcut-o în perioade de criză. Rămâne de văzut ce se va întâmpla după ce se va întoarce din concediu Mihai Neagoe, pe care mulţi îl vor în continuare la conducerea IPJ Argeş, inclusiv liberalii. Potrivit legii acesta nu mai poate fi împuternicit, însă poate deţine funcţia prin desemnare de îndeplinire a atribuțiilor ceea ce nu este convenabil pentru nimeni, fiind un provizorat. Alte nume vehiculate la conducea IPJ Argeş ar mai fi tot Gabriel Gherghe şi comisarul şef Marian Badea, cel care a mai deţinut anterior funcţia de inspector şef, fiind înlocuit de Mihai Neagoe. M.Sandu


3 COMENTARII

  1. Buna ziua ! Sursele dvs referitoare la apartenența politică a dlui Iordache Marian sunt eronate .Sunt căsătorită de peste 20 ani cu aceasta persoana si nu pot achiesa la aberațiile din presa …din perioada studenției avem un mare considerent pentru ideologia PNL….Insist sa subliniez ca este o MARE EROARE…Va rog sa verificați o informație cu mai multa atentie !

  2. Bravo, dna Iordache, sunteți ,,bărbată”, vă apărați soțul. În principiu, muscelenii nu pot fi useriști. Prima-Rița e pârâtă și (de) depaaaarte…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.