O victorie şi o înfrângere pentru BCM U Piteşti

0



Acum câteva zile, la Poiana Braşov, a avut loc finala Campionatului Naţional de Judo Under 21, întrecere la care au participat cele mai bune cluburi din ţară.


Echipa de baschet masculin a Piteştiului continuă seria evoluţiilor contradictorii din această ediţie de campionat. BCM U FC Argeş Piteşti a înregistrat la cel de-al 11-lea turneu din Liga Naţională de Baschet Masculin o victorie şi un eşec.
La competiţia gazduită de Sala Transilvania din Sibiu, echipa pregătită de Tudor Costescu a învins sâmbătă pe CSM Târgu Jiu, cu 75-64 şi a cedat în mod surprinzător în disputa de duminică, cu CSM Galaţi, scor 73-77, adversar considerat de specialişti net inferior argeşenilor. În urma acestor două rezultate, BCM U FC Argeş Piteşti şi-a redus simţitor şansele de a termina sezonul regular în primele patru locuri ale clasamentului. Dacă în partida cu gorjenii, alb-violeţii nu au avut probleme, în disputa cu gălăţenii, vulturii violeţi au fost de nerecunoscut, CSM Galaţi conducând la un moment dat şi cu 15 puncte. În ambele partide, principalul marcator al BCM U FC Argeş Piteşti a fost sârbul Nikola Jevtovic, acesta reuşinsd să marcheze 20 de puncte cu Târgu Jiu şi 26 de puncte cu Galaţiul. În urma rezultatelor înregistrate la turneul de la Sibiu, BCM U FC Argeş Piteşti ocupă locul 4, cu 35 de puncte, adunate din 21 de meciuri. Argeşenii pot fi depăşiţi în clasament de CSM Oradea care are 29 de puncte, obţinute din 17 partide şi SCM U Craiova, care a acumulat 31 de puncte, din 19 jocuri. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.