Pasiunea pentru condus, l-a dus în arest!

1



Un tânăr de 20 de ani, a ajuns în arest după ce, în ultima săptămână, a comis două infracțiuni rutiere. Tânărul obișnuiește să conducă mașina, deși nu posedă permis. Cu toate că era cercetat într-un dosar penal, duminică a fost prins, din nou, la volan după ce a fost urmărit de oamenii legii de care încercase să scape! Pasiunea lui pentru condus, l-a dus în arest .


Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești se aflau pe stradă, făcând verificări privind restricțiile impuse în localitățile cu rată a infectării mai mare de 3/1000. Oamenii legii au văzut un BMW care se apropia şi au recunoscut maşina. Era a unui tânăr care săptămâna trecută, pe data de 5 aprilie, a fost prins la volanul aceluiaşi autoturism şi a prezentat la control un permis fals. Documentul era emis de autorităţile din Polonia, dar Eugen T., de 20 de ani, din Ştefăneşti, nu figura în evidenţele din România ca fiind posesor de permis de conducere. În urma verificărilor s-a stabilit că permisul era fals. Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi uz de fals. Se pare că nu l-a interesat prea tare acest dosar şi a continuat să conducă fără permis, ceea ce făcuse până să fie prins, în mod frecvent. Dovadă stă faptul că duminică seara, în jurul orei 20.00, când a văzut echipajul de poliţie, conducătorul auto a virat brusc şi a încercat să se facă nevăzut pe strada Bucla Gării din Ştefăneşti. Echipajul a pornit pe urmele sale şi au reuşit să-l oprească. Tânărul s-a ales cu ce de-al doilea dosar penal pentru conducere fără permis. Având în vedere că se afla în aceeaşi situaţie într-un interval atât de scurt, oamenii legii au emis pe numele său o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi l-au dus în arest pe Eugen T. Ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Împotriva lui a fost dispusă măsura controlului judiciar. M.Sandu


1 COMENTARIU

  1. Poate Brigada Rutiera prinde si feciorii de bani gata care tot fac liniute si cerculete prin Pitesti. Sunt chiar curios cine sunt parintii lor de politia nu le face nimic niciodata si bietii copilasi tureaza niste masini nervoase cu tobe modificate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.