Societățile aflate în subordinea primăriei, la raport

0

  • Managerii au prezentat activitatea din anul precedent cu ocazia votării bugetului orașului
  • Cu această ocazie a fost aprobat și bugetul societăților și instituțiilor finanțate de autorități



La finalul săptămânii trecut, la Mioveni s-a aprobat bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2021, ocazie cu care, societățile aflate de în subordinea primăriei și cele finanțate de admisnitrație au dat raportul.


Este vorba despre o prezentare a activității pe anul 2020 a SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, a SC Servicii Generale Mioveni, a Centrului Cultural Mioveni și a Spitalului Orășenesc , făcută de managerii acestor instituții Nicolae Tudose, Alin Albu, ALin Călinescu, dr Horia Trăilă. Anul trecut a fost unul marcat de provocările pandemiei coronavirus iar activitatea în toate domeniile a fost marcată de acest lucru. De asemenea, managerii acestor societăți și instituții au vorbint și despre obiectivele avute în vedere pentru 2021.
127.034 mii lei venituri proprii
Altfel, Consiliul Local Mioveni întrunit în ultima ședință publică extraordinară a supus votului și a aprobat Bugetul de Venituri și Cheltuieli al orașului Mioveni pentru anul 2021, precum și estimările acestuia pentru anii 2022-2024. Anul acesta, bugetul local al oraşului Mioveni este de 177.794,83 mii lei, din care aproximativ 127.034,03 mii lei reprezintă venituri proprii. Tot în ședința Consiliului Local s-a aprobat aprobarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2021 al Societății Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL, al SC Servicii Generale Mioveni SRL, al Centrului Cultural Mioveni, al Spitalului Orășenesc Mioveni și al programului anual privind acordarea de finanțări nerambursabile pentru activități nonprofit de interes local și general. entru anul 2021 se are în vedere, în primul rând, continuarea proiectelor aflate în curs de derulare (realizarea podului rutier în cartierul Racovița, finalizarea Sălii Sporturilor, continuarea investițiilor la obiectivele din oraș și la Spitalul Mioveni), finanțarea serviciilor publice, sistemului de sănătate, a educației și culturii. În ceea ce privește secțiunea investiții, propunerea cheltuielilor a fost fundamentată în concordanță cu Strategia de Dezvoltare a orașului, fiind incluse obiective de investiții propuse atât de consilierii locali și de reprezentanții administrației locale, cât și cele propuse de cetățenii orașului. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.