Șoferita, de 71 de ani, a lovit un buldoexcavator

0

O șoferiță în vârstă de 71 de ani, din comuna Pietroșani, a ajuns la spital, în urma unui accident rutier. Femeia se afla la volanul unei Dacia 1310 și a lovit cupa unui buldoexcavator care efectua lucrări de canalizare în localitate. În urma impactului, a fost proiectată cu mașina în șanț. Din cauza impactului, femeia acuza dureri la mâna stângă și la spate. M.S. 

 

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 48 de ani, din Șuici, care efectua lucrări cu un buldoexcavator, pe DJ 731-Pietroșani, la pătrunderea din zona unde efectua lucrări spre partea carosabilă, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din direcția Pietroșani sprte Retevoiești, de o femeie de 71 de ani, din aceeași localitate.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea femeii, care a fost transportată la o unitate medicală pentru investigații, cu diagnostic preliminar contuzie antebraț stânga și contuzie coloană cervicală.

Conducătorul buldoexcavatorului a fost testat cu apartatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză urmând să fie întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, anunță IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.