Doi polițiști reținuți în cazul bărbatului ucis!

0
0

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş au reţinut, în această seară, doi poliţişti din cadrul Secţiei 4 Piteşti. Aceştia sunt acuzaţi de moartea unui bărbat în vârstă de 63 de ani, pe care l-au trântit la pământ şi l-au imobilizat brutal, provocându-i asfixie mecanică .  M.S. Foto C. Tudor. 

 

Autopsia bărbatului a avut loc astăzi iar medicul legist a stabilit că victima a decedat din vina oamenilor legii.  „Am constatat că moartea a fost violentă, survenită în urma unui politraumatism, iar cauza imediată de deces a fost asfixia mecanică, iar ca mecanism care a cauzat asfixia mecanică a fost comprimarea părților moi ale gâtului și toracelui” după cum a declarat şeful Serviciului de Medicină legală Argeş, Dan Manu.

 

În cursul după-amaiezii cei doi agenţi au fost duşi la audieri, acolo unde le-au fost aduse la cunoştinţă învinuirile şi schimbarea încadrării juridice în lovituri cauzatoare de moarte. Pe numele celor doi poliţişti au fost emise ordonanţe de reţinere pentru câte 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.