Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 19 mai 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
OFICIAL! Masca NU MAI E OBLIGATORIE în exterior din data de 15 mai!    Din data de 15 mai: Fără mască în spațiile deschise neaglomerate.    Din data de 15 mai: Masca, obligatorie în piețe, târguri, mijloace de transport în comun, magazine, locuri aglomerate.    Din data de 15 mai: Se ridică restricţiile de circulaţie noaptea.    Din data de 15 mai: Magazinele revin la program normal.    Din data de 15 mai: Se stabilește programul restaurantentelor, cafenele în intervalul 05-24.00.    Din data de 15 mai: Activitățile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din capacitate.    Din data de 15 mai: În ceea ce privește școlile se păstrează în continuare scenariul galben, verde. Este de așteptat ca majoritatea școlilor să intre imediat în scenariul verde, față în față.    Din data de 15 mai: Se pot organiza nunți, botezuri și mese festive cu participarea a maximum 70 de persoane – în exterior, sau cu participarea a maximum 50 de persoane în interior, dacă organizatorii garantează că toate persoanele sunt vaccinate, nu se mai impun astfel de restricții participanților.   
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  4
  2

  La așa articol, așa comentarii…
  În nota obișnuită, dl. Smeoreanu încearcă să arunce vina pe consilierii dreptei pentru ceea ce (nu) se face pentru Pitești și judetul Argeș. Despre ce s-a făcut prost (de ex. toalete publice la prețuri astronomice) sau nu s-a făcut deloc, în condițiile în care consilierii au votat “ca primarul”, nici o vorbă.
  Totuși, prioritățile actuale ale Piteștiului și județului să fie doar noul stadion și pârtia Moliviș? Nu mai vrem să facem din Pitești un “mic București”? Cetățenii vor doar obiective sportive, fără crearea de noi locuri de muncă, îmbunătățirea condițiilor de viață?

  Reply
 2. 2

  Clevetici

  3
  2

  Sunt convins ca daca la Pitesti am fi avut primar de la PNL si CL majoritar PSD, dl. Smeoreanu ar fi scris ca primarul ar trebui sa se trezeasca la realitate si sa nu mai vina cu propuneri de Hotarari ale CL fara sa se consulte cu presedintele PSD Arges, pentru ca risca de a intre in penibil cu respingerea propunerilor sale.

  In politica ziaristii pot intoarce pe dos lucrurile in argumentatiile lor – vezi exemplul recent al lui Vlad Voiculescu demis de la sefina Min. Sanatatii:
  unele ziare scriu despre gafele sale (ultima fiind ordinul publicat in MOficial fara stiinta primului ministru),
  alte ziare scriu despre sistemul corupt instalat la sefia CASS judetene si al spitalelor din teritoriu – sistem deranjat de masurile fostului ministru de a se ocupa aceste locuri prin CONCURS.

  Reply
 3. 3

  Coco

  3
  2

  Citez din editorial, “seriosul consilier PSD” si “mutrele consilierilor opozitiei” N-as mai adauga nimic, asta este definitia lingaului, a ziaristului vandut pe trei parale…Chiar credeati ca dupa alegeri mai aminteste cineva de “micul Bucuresti”?

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei