A murit lângă maşina lui, pe A1!

0



Accident mortal petrecut, în noaptea de duminică spre luni, pe A1, la ieșirea dinspre Cătesca. Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a murit după ce, a fost lovit, se pare, de propria-i maşină. Omul era coborât când autoturismul său a fost izbit cu putere de o autoutilitară fiind proiectat cât colo.


Nenorocirea a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.30, pe autostrada Bucureşti-Piteşti la Căteasca, în apropiere de ieșirea de pe A1 spre Craiova. Piteşteanul Doru Constantin T., de 44 de ani, condusese o Dacia Logan. Acesta era singur în maşină când a avut loc accidentul. Poliţiştii au stabilit că omul a oprit maşina pe bandă 1 şi a coborât, nu se ştie din ce motiv. Se presupune că s-a defectat ceva la autoturism. În timp ce omul se afla lângă Loganul său, din spate a venit o autoutilitară condusă, dinspre Bucureşti către Piteşti, de Vasile Constantin G de 33 de ani, din Bucureşti. Acesta a observat târziu maşina de pe prima bandă şi a lovit cu putere Loganul în partea din spate.
Autoturismul a fost proiectat parțial pe banda de urgență și parțial în afara părții carosabile. În momentul impactului, Loganul l-a surprins pe Doru Constantin T. care se afla în apropiere. Când au sosit poliţiştii Biroului de Poliție Autostrada A1 şi pompierii, piteşteanul era mort. De asemenea, a fost rănit şoferul autoutilitarei şi fiul acestuia un băiat de 11 ani pasager care îşi însoţea tatăl în cursă. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.