Moment de reculegere pentru Olteanu

0



Înainte de începerea partidei FC Argeş – Politehnica Iaşi, pe stadionul Nicolae Dobrin s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului fundaș central al echipei din Trivale Constantin Olteanu, campion cu FC Argeș în sezonul 1971-1972, decedat sâmbătă, la vârsta de 75 de ani. ”Baciul”, așa cum îi spuneau colegii și prietenii apropiați, a jucat la FC Argeş timp de 14 sezoane, în perioada 1964-1978, bifând 295 meciuri și 8 goluri în tricoul alb-violet. Olteanu are în palmares și 3 selecții la echipa olimpică a României.
Dică, spectator
La meciul FC Argeş – Politehnica Iaşi a asistat şi Nicolae Dică, secundul Naţionalei României. Colaboratorul lui Mirel Rădoi a urmărit duelul cu ieşenii de la tribuna odicială a stadionului Nicolae Dobrin iar la pauză s-a întreţinut cu oficialii grupării din Trivale. Dică a părăsit stadionul fără să facă vreo declaraţie despre partidă.
De Jonghe, un câştig
În confruntarea de duminică cu Politehnica Iaşi, staff-ul tehnic al grupării din Trivale l-a folosit ca fundaş stânga pe Jimmy De Jonghe. Belgianul s-a achitat cu bine de sarcinile trasate şi a dat siguranţă defensivei argeşene. Prin evoluţia sa, De Jonghe a demonstrat că poate fi o soluţie în bandă. În acest sezon competiţional, Jimmy a fost folosit şi ca fundaş dreapta când Andrei Tofan a fost suspendat.
Revine Muşat
Fundașul Nicolae Mușat a fost indisponibil pentru meciul cu Politehnica Iaşi din cauza cumului de cartonașe. Fotbalistul piteştean va reveni pentru partida de mâine, de la ora 16.45, de pe propriul teren, cu Chindia Târgovişte, din etapa cu numărul 2 a play-out-ului Ligii I. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.