A condus fără permis, prin tot judeţul!

0

  • Reținut după ce a fost prins de trei ori



Un bărbat în vârstă de 30 de an, din judeţul Olt, a sfidat în repetate rânduri legea şi a condus dubiţa ce-i aparţine, de fiecare dată când a avut chef. A fost prins de trei ori, în judeţul nostru, la Ştefăneşti, Cocu şi Budeasa, la volanul autoutilitarei deşi nu posedă permis. Bărbatul este recidivist, fiind condamnat în trecut tot pentru infracţiuni la regimul rutier. A fost reţinut pentru 24 de ore.


Bărbatul a fost prins în luna decembrie, anul trecut, la Budeasa, în ianuarie, anul acesta la Cocu şi în februarie, la Ștefănești. De fiecare dată se afla la volanul autoutilitarei care îi aparţine. Ultima dată, la Ştefăneşti acesta a motivat în faţa oamenilor legii că circulă pe un drum neasfaltat şi că acela nu este drum public, prin urmare nu se supune regulilor rutiere.
În urma anchetei s-a stabilit că bărbatul are angajat un şofer care ar trebui să conducă dubiţa şi cu toate acestea, uneori, urcă el însuşi la volan. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești i-au întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, iar în cursul anchetei au aflat şi despre dosarele întocmite de colegii din Budeasa şi Cocu. Astfel s-a dispus reţinerea lui S.N.R de 30 de ani, din comuna Bărăștii de Vede, județul Olt. Ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. În cele din urmă a fost eliberat, împotriva lui fiind luată măsura controlului judiciar. Are anumite obligaţii, iar dacă le încalcă riscă să ajungă din nou în arest. Bărbatul a mai fost condamnat pentru infracţiuni la regimul rutier. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.