Agresor sexual din Argeș, reținut la Slatina!

0

Vasile Constantin, bărbatul în vârstă de 39 ani, cu domiciliul în judeţul Argeş, a fost reținut de polițiștii din cadrul IPJ Olt după ce a ademenit o fetiță în vârstă de 8 ani convingând-o să-l urmeze. Din fericire copila a fost văzută de sora ei iar agresorul sexual nu și-a putut duce fapta la sfârșit. Acesta a comis fapte similare și în Argeș fiind condamnat. După ce s-a eliberat s-a mutat în Olt, la bunica lui. M.S. 

În urmă cu puțin timp, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de arest pentru 24 de ore pentru agresiune sexuală și tentativă de agresiune sexuală, întrucât polițiștii au reușit să strângă probe care demonstrează că individul a încercat să o ademenească nu doar pe fetița de 8 ani, ci, în ultimele două săptămâni, alte două fetițe au căzut victime ale acestuia.  

În trecut, bărbatul a comis fapte similare. Acţiona în oraşul Piteşti, ademenind fete cu vârste între 8 şi 12 ani, pe care le agresa sexual. A fost condamnat, a ispăşit un an de închisoare, însă în anii care au urmat eliberării a comis din nou fapte similare.

Cu cinci ani în urmă, Vasile Constantin a fost trimis în judecată, fiind acuzat că a molestat şi agresat opt fetiţe cu vârste între 6 şi 12 ani. A fost condamnat la 4 ani și 6 luni închisoare în noiembrie 2016.După ce s-a eliberat s-a mutat la bunica lui în comuna Priseaca din Olt și a continuat să comită același gen de fapte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.