Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 1 decembrie 2021
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad
ad
ad
eMAG Marketplace

Creşte-ţi afacerea cu ajutorul nostru!

 • Acces instant la sute de mii de anunţuri publicate, zilnic
 • Afacerea dumneavoastră este promovată
 • Eşti la doar câteva click-uri distanţă de potenţiali clienţi
Hotel Ila - Vama Veche

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Dl. Smeoreanu scrie: „Întors fiind de la scurta mea bursă la Paris, oferită de occidentali, sistemul mi-a interzis să muncesc, trebuia să stau acasă, sub supraveghere”.
  Eu, care pot spune că fac parte din aceeași generație cu dânsul, mărturisesc că nu înțeleg. Nu înțeleg cum occidentalii ofereau burse peste capul statului român. Nu înțeleg cum se făcea cunoscută existența acelor burse, dacă se organiza vreun concurs și câți candidați erau pe loc.
  Eu nu am avut parte în studenția mea, desfășurată cam în aceeași perioadă, nici după aceea, măcar de vreo informație că ar exista vreo astfel de oportunitate în domeniul meu. Nu am auzit nici de la cunoscuții mei din alte specialități.
  Era imposibil, pentru percepția noastră, să mergi in Occident pe vremea aceea, darămite cu bursă.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Maestre, cred că nu prea mai știi unde e Nordul, ai pierdut puțin busola!

  Reply
 3. 3

  Bomberini

  „Clipa astrala” – m-a dat pe spate chestia asta…

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei