Aplicaţia care te ajută să găsești daunenle mașinilor

0

  • Disponibilă și la Pitești
  • Carfix este dedicată tuturor celor care dețin un autoturism dar și asigurătorilor și companiilor care gestionează parcuri autoÎn Argșe a fost lansată de câteva zile, Carfix, aplicația românească din domeniul auto, prin care oricine poate constata o daună și poate gestiona mai ușor datele scadente și documentele mașinii direct din telefonul mobil.


Investiţia pentru această aplicaţie se ridică a 2 milioane lei şi este făcută de GTM Managing Services. Carfix este prima aplicație care digitalizează 100% procesul de constatare a unei daune auto și reușește să reducă timpul pierdut de la câteva zile, la doar câteva minute. Prin intermediul aplicației, constatarea unei daune auto se face în doar trei pași, direct de pe telefonul mobil, fără să mai fie nevoie ca șoferii să se deplaseze pentru întocmirea dosarului de daună. Carfix ghidează automat utilizatorul prin tot procesul de constatare, iar acuratețea datelor este asigurată prin coordonatele GPS. Însă „Carfix nu este doar o aplicație de constatare digitalizată a daunelor”, spune Sorin Iacob, CEO GTM Managing Services, compania care a dezvoltat aplicația Carfix.
„Prin intermediul aplicației poți realiza inspecții de risc, poți configura alerte pentru expirarea polițelor CASCO, RCA, a ITP-ului, rovinietei și chiar a trusei medicale. Șoferii pot fi mai relaxați, deoarece, odată ce descarcă aplicația și introduc datele personale și pe cele ale mașinii, le vor avea întotdeauna într-un singur loc și acestea se vor completa automat în cazul în care este nevoie să parcurgă un formular de constatare”, adaugă acesta.
Prin intermediul Carfix, și companiile de asigurări vor salva ore întregi în procesele de constatare a daunelor auto, mare parte fiind externalizate către clientul final. Asigurătorii au acces la toate dosarele clienților într-un singur ecran și pot comunica cu aceștia prin intermediul aplicației.
În plus, cu ajutorul Carfix costurile sunt reduse considerabil deoarece elimină intermediarii, direcționează clienții către propria rețea de reparatori parteneri, oferind totodată servicii adiționale la un cost controlat (tractare, vehicul de inlocuire). Aplicația este 100% gratuită și poate fi descărcată din Google Play sau Apple Store, dar poate fi utilizată și în varianta web. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.