Malele, în echipa etapei a șasea din play-off-ul şi play-out-ul Casa Liga 1!

0



Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală a etapei a șasea din play-off-ul şi play-out-ul Casa Liga 1. Printre cei unsprezece jucători selectaţi de LPF se regăsește şi un fotbalist de la FC Argeş. Este vorba de atacantul Cephas Malele care a avut o evoluţie foarte bună în partida de joi după-amiază, de la Pitești, cu FC Voluntari, câştigată de alb-violeți cu 3-0.


Echipa etapei a 6-a din play-off-ul şi play-out-ul Casa Liga 1:
PORTAR
Florin Iacob (UTA / 27 de ani) – A fost în mare formă, intervenţiile sale contribuind din plin la succesul izbutit de arădeni pe terenul giurgiuvenilor.
FUNDAŞI
Erico da Silva (UTA / 31 de ani) – A fost din nou decisiv pentru UTA. A înscris a cincea oară în acest sezon, patru dintre goluri fiind marcate cu capul.
Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 33 de ani) – Actualul căpitan al covăsnenilor are un an 2021 formidabil, cu patru goluri marcate dintre care două în play-off.
Andrei Burcă (CFR Cluj / 28 de ani) – Pentru a doua rundă la rând, puternicul fundaş clujean s-a remarcat şi în defensivă, unde a deviat decisiv pentru golul înscris de Itu.
MIJLOCAŞI
Deian Sorescu (Dinamo / 23 de ani) – Bucureştenii au bifat al treilea succes la rând, un rol important avându-l căpitanul roş-albilor, care a contribuit decisiv în fiecare dintre aceste meciuri.
Gabriel Vaşvari (Sepsi OSK / 34 de ani) – A avut o nouă prestaţie consistentă. Prinde pentru a patra oară echipa etapei.
Darius Olaru (FCSB / 23 de ani) – Revenit printre titulari după accidentare, şi-a făcut din plin simţită prezenţa în teren, reuşind să scoată două penalty-uri.
Olimpiu Moruţan (FCSB / 22 de ani – FOTO) – A transformat ambele penalty-uri primite de roş-albaştri. Cifre formidabile în ediţia curentă: 8 goluri, 11 pase decisive şi un penalty scos în 31 de apariţii.
ATACANŢI
David Miculescu (UTA / 20 de ani) – Din nou, tânărul jucător arădean şi-a trecut numele pe tabela de marcaj. Este unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din Liga 1.
Cephas Malele (FC Argeş / 27 de ani) – Vârful piteştenilor scrie istorie în Liga 1!. A înscris pentru a 18-a oară, o performanţă realizată în sezonul de debut de către străinii prezenţi de-a lungul timpului în campionatul României doar de Sulejman Demollari în ediţia 1991/1992!.
Cătălin Itu (CFR Cluj / 21 de ani) – A înscris singurul gol al meciului de la Clinceni, reuşită care o menţine pe CFR în fruntea clasamentului.
ANTRENORUL ETAPEI
Dušan Uhrin (Dinamo / 53 de ani) – Le-a redat încrederea jucătorilor dinamovişti, care au regăsit drumul spre victorie. Astfel, conduşi excelent de pe bancă, gruparea roş-albă a bifat trei succese la rând. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.