Poliţiştii dau, în continuare, amenzi celor care nu poartă mască!

0

Acţiunile poliţiştilor privind verificarea respectării restricțiilor privind deplasarea pe timpul nopții și a cerințelor impuse comercianților, continuă. În acest sfârşit de săptămână oamenii legii au dat peste 100 de amenzi cetăţenilor care nu purtau mască în spaţiul public. M.S. 

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au organizat și desfășurat 29 de acțiuni punctuale (din care 26 de acțiuni independente ale polițiștilor, 2 acțiuni cu lucrători I.J.J. Argeș și una cu reprezentanți ai altor instituţii), fiind vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun.

În cadrul activităților, au fost verificate 1.706 persoane, precum și 140 de mijloace de transport persoane.

Totodată, au fost verificate 130 de societăți comerciale, unde poliţiştii şi reprezentaţii celoralte structuri cu care se acţionează în sistem integrat, au transmis reprezentanţilor tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate, să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului, a programului și modului de organizare, în funcție de specificul activității comerciale desfășurate, cu accent pe respectarea măsurilor de protecție individuală, atât de către personal cât și de către clienți.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii au fost aplicate 173 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 31.250 de lei, astfel:
-134 de sancțiuni, în valoare totală de 19.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală;
-38 de sancţiuni, în valoare de 9.750 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea restricţiilor privind deplasarea/libera circulație;

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.