Ştiri de la IPJ Argeş

0



Vitezomanii, lăsaţi pietoni!
Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au acționat duminică cu aparatul radar, pe DN 73, pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive și sancționarea abaterilor la regimul circulației. Au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.960 de lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind reținute și 8 permise de conducere, ca urmare a depășirii regimului legal de viteză cu mai mult de 50 km/h peste limitele de pe sectoarele de drum unde au fost constatate abaterile.Vitezele cu care cei 8 conducători auto au fost înregistrați cu aparatul radar sunt cuprinse între 109 și 129 km/h „Campionul” de duminică a fost declarat Diron P., de 42 de ani, din comuna Moşoaia, aflat la volanul unui Toyota. Pe raza localității Mihăești, a fost depistat de aparatul radar, rulând cu viteza de 129 km/h. Atât pentru cei doi, cât și pentru restul de șase conducători auto, a fost aplicată măsura sancționării contravenționale, cu amenzi în valoare de 1.305 lei fiecare, precum și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile.
La volan, beat!
Gabriel Cristinel M., de 43 de ani, din Merișani, s-a ales cu dosar penal duminică. Bărbatul se afla la volanul unui autoturims, pe DJ 703I, pe raza comunei Mălureni, cînd a fost oprit pentru control de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești. Etilotestul indica o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere al celui în cauză a fost reținut.
Conducea o motocicletă neînmatriculată
Tot duminică, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota l-au depistat pe Adrian L., de 36 de ani, din orașul Costești, care conducea o motocicletă pe DJ 503, pe raza comunei Oarja, fără a poseda permis de conducere. Totodată, din verificări a rezultat că autovehiculul în cauză nu era înmatriculat sau înregistrat. Pe numele lui Adrian L. a fost înregistrat dosar penal pentru conducere fără permis şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.