Amenzi date pentru lipsa de educație!

0

Polițiștii locali au pornit un război împotriva cetățenilor needucați. Timp de trei zile, agenții „i-au vânat”  pe care nu au nici cele mai elementare norme despre convieţuire şi bun şimţ. Au foste date 34 de amenzi celor care au fost prinşi aruncând pe jos ambalaje, bidoane goale, chiştoace de ţigări sau coji de seminţe. M.S.

„În perioada 10.05.2021 – 13.05.2021, polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică au desfășurat acțiuni punctuale în parcurile din municipiul Pitești, scopul principal fiind acela de a depista și de a sancționa persoanele care aruncă pe domeniul public resturi de țigări, de ambalaje, sticle de plastic, coji de semințe etc.

În perioada amintită, a fost aplicat un număr de 34 de sancțiuni contravenționale, majoritatea fiind pentru consumul semințelor si aruncatul cojilor pe domeniul public, precum și pentru aruncarea resturilor de țigări.

Facem precizarea că aspectele de mai sus se sancționează cu amendă, cu valori cuprinse între 100 de lei și 200 de lei, conform H.C.L. 197/2017.

Pe această cale, facem apel la simțul civic al cetățenilor municipiului Pitești, îndemnându-i să păstrăm și să menținem împreună un oraș curat și civilizat!”, a transmis Poliţia Locală Piteşti într-un comunicat de presă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.