Corsetul de la Clessidra – potrivit pentru fiecare activitate pe care o desfășori

0

Postările de pe Instagram sau alte rețele de socializare redau o realitate paralelă de ceea ce se întâmplă cu adevărat în viața de zi cu zi. Figurile publice care impun anumite kilograme și ținute vestimentare, nu sunt chiar cel mai bun exemplu pentru oamenii care duc o viață normală, cu joburi normale și venituri lunare scăzute, în raport cu cheltuielile.

Photoshopul anulează multe aspecte din realitate, dar cert este că multe persoane, chiar dacă realizează acest lucru, se simt complexate. Femeile în general sunt cele mai afectate de subiectele de acest gen și nemulțumirea cu privire la aspectul fizic crește în fiecare zi. Oricât ar spune cei din jur că arată bine, tot simte nevoia de schimbare. Din acest motiv, Clessidra pune la dispoziția persoanelor interesate corsete modelatoare care pot aduce schimbările dorite mult mai repede.

Corsete pentru orele de sală

Atunci când timpul permite, activitățile fizice sunt necesare, pentru că mențin un stil de viață mai sănătos și implicit kilogramele sub control. Dacă vrei să obții formele corporale mult dorite mai ușor, consultă categoria de corsete de la Clessidra.

Acestea sunt potrivite pentru orele de sală, deoarece grăbesc procesul de termosudație. Corsetul Luxe Fitness este potrivit pentru antrenamente, deoarece susține spatele și mușchii, în timp ce oferă compresie abdomenului. Datorită faptului că strânge abdomenul te aduce mult mai repede la rezultatele dorite. În timpul exercițiilor spatele rămâne drept, ceea ce ajută și la realizarea acestora în mod mult mai corect.

Corsetele pentru activitățile zilnice

Dacă vrei ca în fiecare zi să grăbești procesul de slăbire, optează pentru articolele de modelare, invizibile. Acestea pot fi purtate pe sub haine și acoperă aspectele deranjante. Acestea constau în body-uri, corsete, colanți de culori neutre, care sunt inobservabile dacă le porți în viața de zi cu zi.

Chiar și corsetele modelatoare pot fi purtate pe sub haine, mențin postura spatelui mult mai dreaptă și aplatizează abdomenul. Îți permit să porți rochia aceea mulată la care visai, fără să fii complexată de anumite aspecte. Închiderea este posibilă pe trei rânduri, astfel încât fiecare persoană să poată alege nivelul de strângere. Atunci când îl porți zilnic, efectele vor începe să apară. Este important ca pe timpul nopții să nu fie purtat, deoarece pielea trebuie să respire.

La Clessidra sunt disponibile și corsete postnatale, pentru că perioada după ce dai naștere poate fi destul de obositoare și dificilă. Corpul suferă modificări și are nevoie de timp pentru a se reface. Acesta oferă suport și are un design bine gândit, care să nu incomodeze în nici un fel. Are trei părți diferite cusute parțial între ele, astfel încât să permită mișcarea fără inconveniente. În același timp ajută mama să își poată ridica în brațe copilul ori se câte ori este nevoie, fără să resimtă durerea de spate sau a operației de cezariană atât de tare.

Pentru a vizualiza toată gama de produse accesează site-ul și pentru mai multe informații trimite un e-mail la adresa contact@clessidra.ro.