Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
marți, 28 martie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8475-Marți, 28 martie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Martie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

10 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Sursa de inspirație a domnului Smeoreanu este „o știre culeasă de pe contul de Facebook al dnei deputat PSD Simona Bucura-Oprescu”.
  Editorialistul „culege” doar de la PSD cu care are contracte. Un punct de vedere de la coaliția care secătuieste țara nu cere (PSD ce-o fi făcut când a fost la guvernare, cam 3/4 din cele 3 decenii).
  Ca și cetățeni am prefera să citim articole echilibrate, cu anchete jurnalistice făcute ca la carte, nu realizate pe baza unei opinii a unei părți interesate să o denigreze pe cealaltă. Așa s-ar construi o presă puternică, credibilă, care să stea la baza formării unei societăți civile reactive.
  În loc ca publicul să fie informat corect, neutru, de pe o poziție echidistanta, dl. Smeoreanu „își trage seva” doar dintr-o parte.
  Curat-murdar, coane Gigică!

  Reply
  1. 1.1

   Clevetici

   Vezi ca si eu am gresit la numaratoare:
   PSD a fost la guvernare circa 16 ani din 30, in rest guvernand dreapta.
   Numaratoarea e mai dificila pentru ca a existat o guvernare de vreo 2-3 ani a USL (Uniunea Social Liberala)
   o struto-camila in care erau si stanga (PSD) si dreapta (PNL) si incercau sa isi modifice ideologiile ca sa poata coabita….

   https://ro.wikipedia.org/wiki/Lista_prim-mini%C8%99trilor_Rom%C3%A2niei

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Așa este ai greșit și greșești în continuare.
    PSD a guvernat, direct sau prin interpuşi, mai mult de 22 ani.

    Reply
 2. 2

  Coco

  Si eu imi doresc o presa echidistanta, insa cu ziaristi platiti de partide, zero sanse.
  Acum aproape trei ani mi-am inceput sejurul prin Apuseni (ce oameni, ce locuri) cu vizitarea Rosiei Montane. Am avut sansa sa avem un ghid exceptional cand am vizitat mina, un fost inginer al exploatarii. Dupa vizitarea minei a avut bunavointa de a mai sta de vorba cu noi pret de 30-40 de minute, discutand si despre problemele mineritului in Romania. Ne-a spus atunci ca singura solutie pentru minele functionale ar fi listarea la bursa, eliminandu-se astfel factorul politic. Nu detaliez, insa eu il cred pe omul ala, nu propaganda PSD! Pentru ca nu suntem naivi sa credem ca tanti Simona este ingrijorata de soarta grafitului romanesc….

  Reply
  1. 2.1

   Moldovan

   Stai ba in apuseni, eu cand aud eu mi-s ardelean,adica destept mi se intoarce stomacu pe dos. Prosti, la fel ca tine!

   Reply
   1. 2.1.1

    Anonim

    Sa faci cinci greseli in doua randulete, arata cine e, de fapt, prostul!

    Reply
 3. 3

  Daniel

  Indiferent ce spune Smeoreanu, declaratia si intentia exista ,de a privatiza aceste societati. Deci ce mai conteaza de unde-si ia sursele ?
  Poporul are mintea scurta, nu mai tarziu de 2009 inghitea cu pofta handelul marinarului cu oligarhii PSD care vor sa vanda Posta si Sarea romanului . Acum fostii basisti transformati in hastagisti si-au taiat greata si aplauda cu vehementa vanzarea doar pentru ca e anuntata de acesti tristi incompententi de la usr,
  Deci ce sa mai….

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Cum să nu conteze sursele de informare? Dacă sursele sunt curate, atunci și ce construiești pe baza datelor din acestea este credibil. Și invers…
   Am văzut încă din 1990 ce înseamnă menținerea în proprietatea statului a întreprinderilor. De asemenea, am văzut cum și în ce scop au fost „administrate” ele, în special de PSD, care a guvernat peste 20 din cei 30 de ani scurși de atunci. Ne amintim și acum de „nu ne vindem țara”.

   Reply
 4. 4

  Uliu

  Imi pare rău pentru Georgica Smeurica (o fi numele lui real sau de împrumut gen Radu Cosasu, Dulgheru, etc.) si pentru comentatorii Gica contra dar ati pierdut mult prin retragerea lui Riciu, CVititor si altii ca ei. Ati ramas, cum se zice in popor, ca luna inspre ziua. Singuri, saraci, tristi, fara seva. Cu permanentul papagal Coco, jumulit, cocosat, retard, ciufut. Greu….

  Reply
 5. 5

  johny

  Gheorghe, un batran comunistoid abject, mereu pe supt chiar si acum cand nu mai are dintii lui in gura.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .