Din tâlhărie a ajuns la agresiune sexuală

1
0



Caz revoltător, petrecut într-un autobuz, în Piteşti, luni. O fetiţă în vârstă de 10 ani, a fost ţinta unui agresor sexual, sub privirile călătorilor. Când au văzut că bărbatul a tăbărât pe copilă, pipăind-o şi încercând să o sărute, doi bărbaţi au intervenit şi l-au dat jos din autobuz. La Poliţie au sunat copiii, care făceau parte din grupul victimei.


Momentul traumatizant pentru copilă, a avut loc într-un autobuz Publitrans, luni. Fetiţa, în vârstă de 10 ani, se ducea cu fratele, de 12 ani, şi un băieţel, de 10 ani, la MC Donalds. De grupul lor s-a apropiat un individ nespălat, neîngrijit şi îmbrăcat ca vai de el, om al străzii. Se spune că prima intenţie a bărbatului ar fi fost să o tâlhărească pe copilă, de telefon. Ulterior, i-a pus mâna pe şezut, a pipăit-o pe şolduri şi s-a aplecat să o sărute pe gură. Fata s-a ferit şi individul cu apucături bolnave, a lins-o pe faţă. Doi călători, martori la scenele greu de descris în cuvinte, au intervenit şi l-au dat jos din autobuz. Fratele fetei însă, a fost mai inspirat. Băiatul a sunat la 112 şi a povestit ce a păţit sora lui. O patrulă de la Secţia 4 Poliţie Piteşti, a fost trimisă în întâmpinarea celor trei copii şi în baza descrierii lor, agresorul sexual a fost prins în apropiere de Autogara Sud.
Om al străzii, voiajor…
Autorul este Gheorghe M. de 38 ani, din Slatina, judeţul Olt, un cunoscut boschetar voiajor care de-a lungul timpului a comis numeroase furturi, fiind condamnat chiar şi pentru tâlhării. Acesta a fost predat polițiștilor din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești care au continuat cercetările privind săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și corupere sexuală a minorilor, și l-au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Oamenii legii nu exclud să fi comis şi alte fapte similare. Ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Gheorghe B. a fost dus la Judecătoria Piteşti cu propunerea arestării preventive. M.Sandu


1 COMENTARIU

  1. Soferul atipise la volan si nu a observat ce se intampla in autobului lui. Noroc cu inspiratia divina a fratelui victimei care a sunat la 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.