Joi va avea loc înmormântarea!

0

  • Cazul Dublă crimă la Mihăeşti



Joi, Ramona Strâmbu și fiul ei de doar 15 ani, vor fi conduși pe ultimul drum. Ieri, sicriele celor doi au fost ridicate de la Serviciul de Medicină Legală Argeş. La Mihăeşti pregătirile pentru înmormântare sunt în toi, iar durerea este fără margini.


Crima a avut loc duminică în curtea bisericii Mihăeşti, în timp ce Ramona Strâmbu se ducea cu fiul ei să aprindă lumânări la mormântul părinţilor. Fostul concubin, Irinel Ciobanu, de 44 de ani, din comuna Cetăţeni, i-a urmărit şi i-a ucis mai întâi pe copil, apoi pe femeie. Ucigaşul a încercat să se sinucidă şi s-a tăiat la gât, fiind prins de un poliţist care l-a imobilizat, ulterior fiind la spital unde a fost operat. Luni seara, rezultatul testului PCR recoltat de la criminal a fost pozitiv, fiind confirmat cu coronavirus. În aceste condiţii, bărbatul a fost mutat la Secţia Covid. Acolo este păzit, permanent, de poliţişti, oamenii legii fiind nevoiţi să poarte echipament de protecţie, combinezon şi mască. Este stabil, conştient şi a început să vorbească în şoaptă după operaţia de la gât.
Comunitatea este alături de familie
Ieri, sicriele mamei şi fiului au fost ridicate de familie de la Serviciul de Medicină Legală Argeş, fiind duse la Mihăeşti. “E tragedie mare. Amândoi stau acum, nemișcați în sicrie, o femeie bună era Ramona, iar copilul, ce vină avea, a nenorocit două vieți. Criminalul ăla era gelos că Ramona era cu bărbatul ăsta de acum. Omul ăsta o iubea, o diviniza, este distrus. El iubea și băiatul ei. Erau bine, dar uite necazul când vine… marți Ramona ar fi împlinit 38 de ani. Nu i-a mai apucat săraca.”, spune o rudă a femeii ucise. Preotul paroh am bisericii unde au murit cei doi, Marcel Popa, a precizat:” Joi, în jurul orei 11.30 o să ne ducem acasă. În jurul orei 12.00 venim la biserică și facem slujba religioasă. Comunitatea este alături de familie, noi suntem o comuna cu oameni pașnici, nu agreem asemenea comportamente. Dumnezeu să-i odihnească pe cei doi!” a precizat acesta. B Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.